ISSN 2457 - 3973

EXCLUSIV Iată „eligibilii” PSD Neamţ la parlamentare! Surprize de proporţii pe liste!

PSD Neamţ a finalizat (aproape) în întregime lista candidaţilor eligibili pentru alegerile parlamentare.

Într-o discuţie purtată, vineri seara, de conducerea filialei cu preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, au fost stabiliţi candidaţii care vor ocupa primele poziţii (3 la Camera Deputaţilor şi 1 la Senat). Ceea ce înseamnă, practic, poziţiile sigure (eligibile).

Surprizele nu au întârziat să apară! Potrivit surselor extrem de credibile ale Newsallert.ro, lista la Camera Deputaţilor va fi deschisă de actualul deputat Ciprian Şerban. Aici nu existau îndoieli. Şerban are o activitate intensă în Parlament, a fost vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, este liderul grupului PSD din Cameră şi prim-vicepreşedinte al PSD Neamţ.

Tot pe o poziţie eligibilă va fi şi Daniel Vasiliu-Macovei. Preşedinte de mulţi ani al Grupului de Acţiune Locală pe zona Roznov (colegiul 3), este apreciat de primarii din zonă pe care i-a consiliat şi sprijin în accesarea proiectelor cu finanţare nerambursabilă.

Tot pe o poziţie eligibilă va fi şi actualul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, Adrian Răducu Păduraru. Acesta va deschide, mai mult ca sigur, lista PSD Neamţ la Senat.

Şi, pentru că am rămas datori cu a treia poziţie eligibilă la Camera Deputaţilor, aceasta va reveni unui candidat impus/trimis de conducerea centrală a PSD (ceea ce se va întâmpla în multe filiale din ţară).

Există mai multe variante pentru Neamţ (unele vehiculare zilele trecute) dar credem că în final va fi una cu totul alta.

Surprizele – după cum se observă în cele enunţate anterior – sunt lipsa de pe listele de „eligibili” a unor parlamentari în funcţie. Se remarcă în primul rând absenţa (retragerea sprijinului) pentru deputatul Oana Bulai şi pentru senatorul Răzvan Cuc.

Ambii îşi doreau astfel de poziţii, dar nu au fost susţinuţi nici de conducerea PSD Neamţ, nici de cea centrală.

Lista stabilită în discuţia de vineri ar urma să fie supusă la vot în Biroul Politic Judeţean al PSD Neamţ de săptămâna viitoare.

Tot atunci ar putea fi tranşat definitiv cazul Elenei Carmen Nastasă, despre care am scris două materiale aici şi aici

Articolul anterior

Mobilizare în șantierul noii creșe din cartierul Văleni

Articolul următor

Acțiune a PSD Neamţ în sprijinul sinistraților din Galați! „Împreună, putem transforma suferința în speranță!”

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *