ISSN 2457 - 3973

UPDATE Mamă și fiică secerate pe trecerea de pietoni de la Teatrul Tineretului (galerie foto)

Un grav accident rutier în urma căruia o elevă și mama acesteia au ajuns la spital s-a produs, marți, în jurul orei 16.10, pe trecerea de pietoni din fața Teatrului Tineretului.

Cele două au fost lovite în plin, pe trecerea de pietoni, de șoferul unui autoturism Wolkswagen Polo. Victimele traversau spre Teatrul Tineretului.accident1

Bărbatul susține că cele două au sărit în fața mașinii și că i-au apărut brusc de după alte mașini parcate neregulamentar chiar lângă trecerea de pietoni. Totuși, accidentul s-a produs pe banda a doua de mers iar mașina s-a oprit după jumătatea trecerii de pietoni. Totuși, și varianta cu mașinile oprite lângă trecerea de pietoni este valabilă pentru că există obieceiul ca unii șoferi să parcheze în acest fel. accident3

Cele două victime au fost transportate de urgență de două echipaje ale Ambulanței la Spitalul Județean Neamț și sunt în stare gravă. Șoferul nu a consumat băuturi alcoolice și a fost condus la Poliția municipiului Piatra Neamț pentru continuarea cercetărilor.

 

Articolul anterior

Parlamentarii din Neamț și-au votat pensii de 4.000 lei pe lună!!!! Ce mesaj le transmiți?

Articolul următor

Ion Strătilă a fost propus cetăţean de onoare al municipiului Piatra-Neamţ

3 Commentarii

  • Am impresia ca soferii mai in varsta cred ca au experienta in ale condusului si nu stiu cum sa scape mai repede de carnet si din aceasta cauza incep sa faca accidente! Ciudat!!!

    • Ghiujii sunt ramoliţi şi nu mai au reflexe. După vârsta de 65 de ani ar trebui verificaţi medical la un interval de 2 ani.

  • Șofer fiind, m-am „lovit” de multe de multe ori de inconștienta șoferilor în vârstă! De la o anumită vârstă, nu mai ai reflexele bune! Din păcate, pe șoselele noastre conduc oameni cu boli grave(epilepsie, diabetici dependenți de insulină, etc) și nu arunc cu vorbe în necunoștința de cauză. După, urmează vârstă a 3-a. Cred că asta ar trebui să dea de gândit celor care pot face ceva în această privința!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular