ISSN 2457 - 3973

Un student din Roman şi-a măcelărit colegii de cameră! Una dintre victime este din Urecheni!

Un student de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi a murit iar altul se aflã în stare gravã la spital dupã ce au fost înjunghiaţi, luni dimineaţa, în camera de cãmin, de un coleg. Cei doi au fost gãsiţi dupã izbucnirea unui incendiu în camera de cãmin.

Studentul decedat este din Republica Moldova iar suspectul de crimă se numeşte Aurelian Giosan şi este din municipiul Roman.

Studentul internat în spital se numeste Cassian Harpa, fiind domiciliat în localitatea Ingăreşti, comuna Urecheni, judetul Neamţ. Acesta din urmă a fost operat de urgenţă dar se află în stare foarte gravă.

Potrivit medicului, studentul în vârstã de 20 de ani a fost adus în spital cu multiple rãni la nivelul capului, abdomenului, membrelor inferioare şi antebraţului.

„A fost intubat, tratat pentru şoc hemoragic, a suferit leziuni de cãi aeriene. Se aflã în sala de operaţie din cauza unor leziuni înjunghiate în cap, torace şi abdomen, leziune de ficat, antebraţ şi arterã radialã. Leziunile suferite sunt importante. Echipa de medici care a intrat în sala de operaţie depune toate eforturile pentru a-l menţine în viaţã”, a declarat dr Cimpoeşu.

„Am fost solicitaţi sã intervenim la un cãmin studenţesc din Copou, unde la etajul unu a izbucnit un incendiu. În urma solicitãrii, am trimis douã autospeciale şi un echipaj medical. În camerã au fost gãsite douã paturi arse şi douã victime ale unei agresiuni. Una dintre ele se afla în stop cardio-respirator. S-a încercat resuscitarea timp de 45 de minute dar fãrã rezultat. Cea de-a doua victimã se afã în stare gravã la spital”, a declarat cpt. Silvia Bolohan, purtãtor de cuvânt ISU Iaşi.

Bogdan Eduard Pleşcan, directorul Administrativ al Universitãţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi a declarat cã incidentul a avut loc într-o camerã din cãminul C4, din campusul Târguşor.

„Doi studenţi de la Facultatea de Economie şi Administrare a Afacerilor au fost înjunghiaţi de un coleg, pe fondul consumului de alcool. Mai multe detalii nu vã pot spune”, a declarat Pleşcan.

Agresorul este cãutat de poliţişti.

Articolul anterior

CLASIFICAREA DROGURILOR (exemple de droguri)

Articolul următor

Primarul Dragoş Chitic a ajuns la Centrul de Permanenţă! Ieri, edilul a împlinit 48 ani!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular