Un parlamentar nemțean își acuză colegii din PSD că l-au bruscat și înjurat! ”Idiotule!”, ”Ia-i telefonul!”

Un parlamentar nemțean își acuză colegii din PSD că l-au bruscat și înjurat! ”Idiotule!”, ”Ia-i telefonul!”

Deputatul USR Neamț, Iulian Bulai, își acuză colegii parlamentari din PSD că l-au bruscat și l-au înjurat pe holurile Parlamentului.

Situația s-a produs, marți, după ce parlamentarii PSD au ieșit din sala de plen în timpul discursului președintelui României, Klaus Iohannis. Deputatul Iulian Bulai a ieșit și el din sală și a pornit a început să filmeze cu telefonul mobil deputații și senatorii PSD aflați pe holuri. Parlamentarul nemțean i-a întrebat de ce au ieșit din sală și de ce ”nu suportă adevărul”.

La un moment dat, filmarea tremură și se aude vocea lui Iulian Bulai care cere să nu fie bruscat. În tot acest timp se aud voci care spun ”Idiotule”, ”Ia-i telefonul”, ”Nu mai instiga” și ”Cine ești tu?”. În ciuda faptului că Iulina Bulai se prezintă și spune că este deputat, bruscările par să continue câteva zeci de secunde.

Pe pagina sa de socializare, unde a postat și filmul, Iulian Bulai a declarat:

”Parlamentarii PSD au ieșit din sala.

Asa se comporta oamenii care nu suporta adevarul.

UPDATE: Am fost bruscat de cei din PSD și ALDE în holul Palatul Parlamentului.
Regret acest comportament al colegilor deputați. Sper ca cei care au votat ca ei să fie în parlament să vadă ce au trimis. E regretabil, lupta mea pentru o administrație corectă continuă”.

Iată și filmul postat de Iulian Bulai:

 

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.