ISSN 2457 - 3973

Toate spațiile din noul mall au fost deja închiriate! Ce branduri celebre nu vin în Shopping City Piatra Neamț!

Toate spațiile din Shoping City Piatra Neamț – noul mall care va fi dat în folosință în noiembrie 2016 – au fost deja închiriate. Surse credibile au declarat că spațiile comerciale au fost contractate încă dinainte de a începe construcția clădirii. Se vorbește despre un preț  al chiriei de circa 45 de euro plus TVA pe metru pătrat și chiar dacă acesta pare destul de ridicat, spațiile s-au epuizat imediat.

În noul mall ar urma să vină branduri cunoscute dar nu între cele mai apreciate pe piața hainelor. Spre exemplu, Zara continuă să fie un brand care va lipsi de la Piatra Neamț, neregăsindu-se pe lista celor care au închiriat spații la Shopping City.

Pe zona de cafenele, va lipsi Starbucks, brand recunoscut în toată lumea pentru varietatea de cafea.

Nici cei de la Salad Box, o franchiză în domeniul culinar care prinde tot mai mult la public, nu va deschide, deocamdată, o unitate la Piatra Neamț.

Poate principalul motiv pentru care cele trei branduri nu vor veni la Piatra Neamț este și prețul ridicat cu care poate fi achiziționată o franchiză. În unele cazuri, acestea depășesc 100.000 de euro însă cel cumpără franchiza trebuie să adauge cota parte din încasări în fiecare lună. În plus, toate utilajele în cazul producției sau alte echipamente trebuie cumpărate de la franchizor!

Pe de altă parte, în zona de food a noului mall va exista un brand extrem de căutat și apreciat, chiar dacă prețul franchizei este între cele mai ridiate din România. Este vorba de rivalul tradițional al celor de la McDonald’s, adică de KFCmall2

Investiția totală în Shopping City Piatra Neamț este de peste 28 de milioane de euro.

Întregul complex se va întinde pe 7 hectare dar centrul comercial va avea o suprafață de 33.000 metri pătrați, cu parter și parțial etaj 1.

De asemenea, va fi amenajată o parcare de 1.000 de locuri în care accesul va fi posibil prin 2 sensuri giratorii care vor fi amenajate în strada principală.

În afară de Carefour si Cinema City vor exista 7 zone de food și peste 90 de spații comerciale.

Articolul anterior

Cod portocaliu de inundații în Neamț

Articolul următor

Un băiețel de 5 ani, din Roznov, s-a înecat în râul Bistrița! A alunecat sau a fost împins!

7 Commentarii

  • Exact de asta aveam nevoie la Piatra-Neamt! Nebuni cei de la conducere cu banii ăștia puteau renova spitalul ca acuși se dărâma in ce hal arată!!!!

  • In afarsit se va face si in piatra Neamț un mall!era necesar!probabil cei de acolo nu înțeleg necesitatea lui dar pentru turiști este ceva minunat!

  • Adaugati lista cu brand-urile care deja au inchiriat spatii !!

    • Daca platiti d-voastra publicitatea, o facem.

  • Domnule anonim esti putn prost! Daca nu te pricepi taci ca sa nu cazi de prost! Investitia nu are nici o legatura cu Primaria Piatra Neamt. Banii sunt 100% capital privat, asa ca te rog sa te documentezi inainte de a vorbi. Cu banii din taxele si impozitele care o sa fie colectate de la noul mall poate o sa se renoveze si spitalul!

  • @Anonim: Domnule anonim esti putin prea prost!

  • Inca o investitie de rahat in Romania.
    Acest Mall este un aspirator de valuta din Romania si o piata de desfacere pentru marfuri din afara.
    Va ti gandit vre o data la crearea de locuri de munca sau la crearea unui Park industrial?
    „Bravo” guvernantilor si autoritatilor locale fara minte si strategie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular