ISSN 2457 - 3973

Teatrul Tineretului a fost invitat cu ”Un spectacol ratat” la Festivalul Internațional de Teatru de la Reșița

Teatrul Tineretului participă cu ”Un spectacol ratat”, miercuri, 24 februarie 2016, la cea de-a II-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru „Scena ca o stradă“, organizat de Teatrul de Vest Reșița, în perioada 15-25 februarie 2015. În cele 11 zile de festival sunt programate 22 de reprezentaţii. Alături de teatre autohtone, precum Teatrul „Regina Maria“ Oradea, Teatrul „Fani Tardini“ Galați, Teatrul de Nord Satu Mare,  Teatrul Municipal Baia Mare, Compania de Teatru „Gestual Art“ Bucureşti, își vor prezenta producțiile și companii străine: Teatrul Naţional „Sterija” Vârşeţ (Serbia), Teatrul Dramatic de Stat pentru Tineret „S Uliti Roz” Chişinău, Teatrul „Mitropa” Zagreb (Croaţia), Teatrul Pygmalion Viena (Austria).

Pe scena Teatrului de Vest, de la ora 18.00, vor urca actorii Teatrului Tineretului: Victor Giurescu, Daniel Beșleagă, Loredana Grigoriu, Florin Mircea jr. ”Un spectacol ratat” după Daniil Harms, în regia lui Horațiu Mihaiu, a avut premiera pe 1 și 2 noiembrie 2014.

 

„Un spectacol ratat“ este spectacolul vieții de zi cu zi, care ne dovedește că avem nevoie de foarte puțin pentru a fi fericiți, cu condiția ca acel puțin să țină de esența ființei noastre.

    Articolul anterior

    Judeţul Neamţ va fi prezent la Târgul de Turism al României

    Articolul următor

    ”Chelnerul mut” după Harold Pinter – o nouă premieră la Teatrul Tineretului

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Cel mai popular