Sute de șoferi au fost amendați de polițiștii rutieri în week-end! 21 au rămas fără permis!

Sute de șoferi au fost amendați de polițiștii rutieri în week-end! 21 au rămas fără permis!
Dacă la începutul săptămânii trecute, polițiștii rutieri s-au axat pe constatarea și prevenirea abaterilor în rândul pietonilor si în ceea ce privește acordarea de prioritate acestora dar și vehiculelor, spre sfârșitul săptămânii polițiștii au combătut excesul de viteză.
Totodată, bicicliștii au fost o categorie de participanți la trafic, vizată de acțiunile rutiere de săptămâna trecută, 38 fiind sancționați cu amendă pentru abaterile săvârșite și 49 fiind avertizați în primă fază.
În acest week-end, polițiștii rutieri au fost prezenți în trafic cu autospecialele de poliție, constatând 200 de situații de în călcarea a normelor privind regimul legal de viteză. Cele mai multe astfel de abateri, în număr de 78, au fost de depășirea cu 21-30km/h a vitezei maxime admise pe tronsonul respectiv de drum, urmată de 61 de abateri privind depășirea cu 31-40 km/h a vitezei maxime admise. Polițiștii rutieri au reținut 21 de permise de conducere pentru depășirea cu mai mult de 50km/h a vitezei maxime admise.
Conducătorii auto au fost sancționați contravențional cu amenzi între 1.305 şi 2.900 de lei și le-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe o perioadă de 90 de zile.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.