ISSN 2457 - 3973

Tablă îndoită, parbrize sparte! Sute de mașini din Piatra Neamț au fost avariate de grindină!

Furtuna care s-a abătut, sâmbătă seara, asupra municipiului Piatra Neamț a lăsat urme adânci. Sute de autoturisme au fost avariate de gheața care a avut dimensiuni chiar și de mărimea unui ou de găină. Tabla de pe cupole și capote a fost grav afectată dar au fost și situații în are grindina a spart parbrizele.

Cei mai îndrăzneți au ieșit în mijlocul furtunii cu pături pentru a-și acoperi mașinile. Astfel, au încercat să își protejeze autoturismele de efectele gheții. masina invelita

Duminică dimineață, proprietarii de mașini au ieșit cu noduri în gât pentru a-și evalua autoturismele. Pagubele sunt importante în condițiile în care înfundăturile din capotă și cupolă implică, în unele cazuri, și o vopsire integrală a acestor zone. Orium, fără 400 – 500 lei nu scapă nimeni. Cine are și parbrizul spart, mai scoate încă pe atâta din buzunar iar reparațiile sunt obligatorii.

Prea puțini sunt cei care au CASCO și astfel vor beneficia de reparații în baza poliției de asigurare facultativă.

Paginile de facebook s-au umplut de fotografii cu mașinile distruse de grindină dar mai ales cu fotografii care ilustrează mărimea gheții care s-a abătut asupra orașului.masina grindina1grindina piatra neamt

 

Articolul anterior

Procesiune religioasă la Piatra Neamț cu ocazia sărbătorii Sfântului Ioan Botezătorul

Articolul următor

Inundații în Neamț: 4 case, 25 de grădini și 3 drumuri afectate; 3 localități fără energie electrică!

Un comentariu

  • La noi an Romania se ppate ori ce candideaza ca daca castigi nu se poate va marim salariile si pensiile dar stiti nu avem de unde neo mintit atatia presedinti acuma neau mintit si anchedicati astea care se bateau cu pumnul an pept ca ai bate la fotbal pe albanezi sa retraga nationala de la toate competitiile sa nu mai faca de rusine atate mii de suporteri care au fost acolo de nota 10 si a milioanelorde telespectatori rusine sa le fie asa,ca cu alegerile ai tot la fel daca fostu sa zice ca nu a facut nimic sal vad pe mister Cimpoesu cu ce face sa,u face pri firma dumnealui casa fenteze si el bani de la primarie poate pune angajati lui sa puna pavele care nu sa,u pus bine ori fac farase sa scoata apa din piata cand ploua sa va fie rusine domnilor care ganditi ca ftbalisti?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular