ISSN 2457 - 3973

Spitalul Judeţean Neamţ nu mai face angajări! Posturile au fost blocate!

Toate posturile libere din Spitalul Judeţean Neamţ au fost blocate pe o perioadă nedeterminată de conducerea unităţii sanitare.

Consilierul judeţean Dan Vasile Constantin a declarat, în şedinţa plenului CJ de miercuri, că decizia a fost luată de Consiliul de Administraţie şi conducerea spitalului după ce cheltuielile cu salariile au depăşit procentul legal de 85 la sută din totalul cheltuielilor.

”Vreau să vă informez că în urma discuţiilor cu preşedintele Consiliului de Administraţie s-a luat decizia blocării tuturor posturilor din cadrul Spitalului Judeţean pentru că s-a depăşit valoarea de 85 la sută pentru cheltuieli de salarizare. După ce vom avea un audit vom debloca aceste posturi. Dar după ce vom auzi cuvântul magic rectificare, doamna preşedintă să avem în vedere şi Spitalul Judeţean pentru chetuielile de funcţionare. În semestrul al doilea, situaţia financiară de la spital va fi dificilă. Dar sperăm, aşa cum s-a întâmplat de fiecare dată, să putem suplimenta bugetul spitalului”, a declarat consilierul judeţean Dan Vasile Constantin.

Auditul la care face referire acesta vine ca urmare a neregulilor constatate de Curtea de Conturi dar şi alte instituţii de control la Spitalul Judeţean Neamţ, în timpul mandatului fostului manager Ioan Lazăr. De altfel, şi DNA are în derulare o anchetă care vizează managerierea unor investiţii de la spital.

Articolul anterior

Culmea tupeului la Piatra Neamţ! Doi şoferi sub influenţa alcoolului au condus aceeaşi maşină!

Articolul următor

În noaptea de marți spre miercuri se oprește apa 2 zile în tot municipiul Piatra Neamț! Sunt vizate și comunele Gârcina, Dochia și Girov!!

Un comentariu

  • doamne cine a ajuns sa dispuna de sanatatea oamenilor.asa stie orice nepriceput ca pentru reducerea cheltuielelor cu salariile nu mai angajezi pe nimeni.nu conteaza ca sunt sectii deficitare in personal a zis subinginerul nu pot sa moara toti.dar pentru a face economie si mai mare si chiar excedent datii pe toti afara.si asa sunt unii care fac degeaba umbra prin saloane.acum emilia si cu dan fac legea in spital.nimeni nu mai conteaza.dcv nu si-a putut urmari rezolvarea problemelor sale personale acum conduce spitalul.OARE DE CE AM AMESTECAT POLITICUL CU SANATATEA.???

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular