Sondaj: Cine vrei să cânte la Târgul de Crăciun de la Piatra-Neamț organizat de Consiliul Județean?

Sondaj: Cine vrei să cânte la Târgul de Crăciun de la Piatra-Neamț organizat de Consiliul Județean?

Conducerea Consiliului Județean Neamț a început deja pregătirile pentru a doua ediție a Târgului de Crăciun de la Piatra-Neamț. Unul dintre primii pași este de a hotărî, alături de nemțeni, care sunt artiștii pe care aceștia vor să îi vadă pe scena de la Curtea Domnească.

Administratorii paginii de facebook ”Crăciun la Neamț” au început un sondaj pe această temă în urma căruia răspunsurile nemțenilor vor determina în mare măsură stabilirea artiștilor care vor veni la Piatra-Neamț.

”Dragii noștri! Consiliul Județean Neamț pregătește o nouă ediție a Târgului de Crăciun. Ne dorim un eveniment grandios, pe gustul tuturor, un eveniment care să atragă și care să lase frumoase amintiri în sufletul fiecăruia! Pentru un Crăciun de vis în Neamț, haideți să îi identificăm pe cei mai potriviți artiști care să ne cânte și încânte, care să ne facă serile de neuitat și să ne umple inimile de bucurie! Vrem să știm ce vă dorește sufletul! Inspirație, dragii noștri, în a ne face propuneri”, spun administratorii paginii.

Propunerile dumneavoastră pot fi făcute pe pagina de facebook https://www.facebook.com/CraciunLaNeamt

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.