Senatorul PSD Emilia Arcan: ”În câteva secunde, mi-a trecut prin fața ochilor ….”

Senatorul PSD Emilia Arcan: ”În câteva secunde, mi-a trecut prin fața ochilor ….”

Emilia Arcan, senator al PSD Neamț și președinta organizației județene de femei social-democrate, a trăit, miercuri, momente emoționante.

După ce a depus, la tribuna Senatului, jurământul de credință, Emilia Arcan a mai avut putere să scrie câteva rânduri despre ceea ce a simțit în cele câteva zeci de secunde.

”Onoarea de a reprezenta județul Neamț in Senatul României m-a copleșit astăzi, in momentele solemne ale depunerii jurământului de credință față de România! In câteva secunde, mi-au trecut prin fața ochilor chipurile tuturor celor dragi mie, ale voastre, dragii mei prieteni, care mi-ati fost alături in momentele cruciale ale campaniei electorale. Sunt extrem de emoționată si acum, cand va scriu din toată inima aceste randuri! Știu ca fără voi, dragi nemțeni nu aș fi reușit niciodata! Port însă pe umeri responsabilitatea imensa a victoriei pe care am reușit-o împreuna si care ma obliga sa nu va dezamăgesc. Va voi reprezinta cu cinste si devotament in Senatul României”, a spus Emilia Arcan, senator al PSD Neamț. senator-emilia-arcan1senator-emilia-arcan2

4 comentarii la "Senatorul PSD Emilia Arcan: ”În câteva secunde, mi-a trecut prin fața ochilor ….”"

 1. Victorita Paduraru   23 decembrie 2016 la 1:48

  Felicitari! Sarbatori fericite!

  Răspunde
 2. Anonim   22 decembrie 2016 la 17:57

  Felicitari ! Doamne ajuta !

  Răspunde
 3. Madalina   21 decembrie 2016 la 22:11

  Felicitări! Succes!

  Răspunde
 4. Andriş   21 decembrie 2016 la 20:54

  Acum, în preajma Sărbătoriii Naşterii Domnului, când sunteţi împuternicită pe deplin ca senator de Neamţ prin depunerea jurământului, ne permitem să vă urăm din inimă succes deplin în tot ceea ce v-aţi propus să faceţi pentru binele poporului român. Suntem mândri că v-am văzut la tribuna Senatului României, suntem mândri că vă privim cum staţi gânditoare în fotoliul de senator la ceea ce ve-ţi face pentru noi nemţenii şi ne aducem aminte de cântecul Corinei Chiriac „În banca patru de la geam”, de unde ve-ţi lansa noi şi noi iniţiative legislative pentru binele tuturor.
  Cu respectul cuvenit, vă urăm mult succes şi sărbători fericite – fam Ana şi Mihai Andriş

  Răspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.