ISSN 2457 - 3973

Senatorul Liviu Bumbu declanșează un cutremur la nivel național! Miza este chiar președintele Iohannis!

Proaspăt înscris în PSD, senatorul nemțean Liviu Bumbu a povestit, într-o companie selectă de 9 parlamentari, între care și președintele PSD Liviu Dragnea, o întâmplare care a detonat scena politică a României.

Fost membru al UNPR, senatorul nemțean a spus că președintele Klaus Iohannis s-ar fi implicat în fuziunea dintre PNL și UNPR. Dacă este adevărat ceea ce a povestit Liviu Bumbu, este motiv suficient pentru declanșarea unei suspendări din partea Parlamentului și a unui referendum de demitere. Deși nimeni din zona PSD nu a lansat această idee, nu este exclus ca înainte de alegerile parlamentare să asistăm la acest scenariu.

Liviu Dragnea a nuanțat și a cerut președintelui Iohannis să lămurească imediat această poveste.

“Imediat după alegeri, am înțeles că domnul Steriu și domnul Oprea au avut o întâlnire cu cei de la PNL fără ca nouă să ne spună că ar vrea să meargă la PNL și înainte să meargă să aibă de la noi o contra-ofertă. Asta dincolo de faptul că tipul ăsta de licitație politică nu e sănătoasă și în general PSD nu participă la așa ceva. Mi s-a părut incorect. Un senator care a venit la noi — a zis că nu vrea să meargă către PNL — ne-a spus că domnul Oprea le-a spus că a discutat subiectul ăsta inclusiv cu domnul Iohannis. Mi se pare o informație care, dacă se dovedește reală, e ceva foarte grav. Cred că domnul Oprea și domnul Steriu și domnul Iohannis ar trebui să lămurească dacă au avut în trei sau câte doi discuții pe această temă, pentru că ar fi implicare neconstituțională a președintelui în viața partidului”, a declarat Liviu Dragnea.

Singurul care a avut o reacție până acum a fost președintele UNPR Valeriu Steriu care a spus pe pagina sa de facebook că ”’informațiile despre prezența mea la Cotroceni sunt ca în bancurile cu Radio Erevan. Adevărul este că am fost la Cotroceni, dar nu să negociez. Adevărul e că nu am fost singur la Cotroceni, dar nu cu Gabriel Oprea, ci cu Liviu Dragnea și Vasile Blaga și Alina Gorghiu, când toți președinții partidelor politice parlamentare am participat la consultarea cu partidele politice pe tema Brexit”. 

Fost membru al PNL, Liviu Bumbu a fost ales senator din partea UNPR pe listele cu PSD. A demisionat în urmă cu 3 luni, din UNPR, din cauza alianței locale pentru alegeri pe care UNPR  a făcut-o cu viitorul său partid… PSD. În campania electorală a cochetat cu Partidul Social Românesc dar în final s-a înscris în PSD.

    Articolul anterior

    Școala nemțeană perpetuează valori! Elevii din Neamț au obținut zeci de premii la olimpiade!

    Articolul următor

    Cozmanciuc, mesaj cu tâlc către PMP și ALDE: ”Mai sunt 4 zile ca să își aducă aminte!”

    Un comentariu

    • inca odata liviu bumbu s-a dovedit a fi un politician slab.am auzit multe gogorite de la el dar astea le intrece pe toate.cred ca a jucat ultima sceneta politica pe rol de senator.pacat ca unpr-ul a dat filiala pe mana lui iar la prima adiere de v ant a dat bir cu fugitii.daca mai stie ceva meserie de agricultor nu moare de foame dar nici bine nu o mai duce.

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Cel mai popular