Senatorul Emilia Arcan prezintă dovada predării tabletei la CJ

Senatorul Emilia Arcan prezintă dovada predării tabletei la CJ

După ce în mediul on-line a apărut informația că Emilia Arcan nu ar fi predat tableta la Consiliul Județean după încetarea mandatului, parlamentarul a prezentat astăzi dovada care dovedește contrariul.

Senatorul Emilia Arcan a trimis către redacții un punct de vedere și fotocopia procesului verbal din 19 ianuarie 2017 în care se arată negru pe alb că a predat dispozitivul.

”Sunt surprins neplăcută să constat că pe o rețea de socializare s-a făcut o manipulare a opiniei publice, lansându-se ideea că aș fi plecat de la Consiliul Județean Neamț fără a preda tableta pe care o primisem! Regret că se recurge la astfel de manevre ieftine, că se fac gesturi mizerabile, incalificabile, de către oameni care pretind că muncesc pentru scoaterea adevărului la iveală, dar de fapt, nu fac pic de verificare a realității, urmărind să împrăștie cu noroi obrazul oamenilor nevinovați! Nu vreau să mă scuz! Nu am de ce! Vreau doar să demonstrez, cu acte, că am predat tableta de serviciu, atunci când am plecat de la Consiliul Județean Neamț! Cine are urechi, să audă! Cine are ochi, să vadă! Regret că manipularea atinge cote maxime! Vă doresc tuturor, o săptămână cu bine!”, a declarat senatorul Emilia Arcan.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.