Publicația newsallert.ro, prea incomodă la conferințele ALDE Neamț!?

Publicația newsallert.ro, prea incomodă la conferințele ALDE Neamț!?

Când se apropie câte o campanie electorală, ALDE Neamț dă în clocot. Mai ales în interior, dar iese şi pe dinafară.

Pentru a arăta lumii că totul este roz, din când în când se fac şi conferințe de presă. Jurnaliştii sunt invitați selectiv, după criterii care încă ne scapă.

Cert este că newsallert.ro rămâne o publicație incomodă, cel puțin pentru alde-unii…

Cum ne permitem să adresăm în conferințe întrebări neprietenoase, cum suntem traşi pe tuşă câteva ture şi nu ne mai invită nimeni.

Prima dată am dat vina pe deputatul Cătălin Drăguşanu dar între timp a fost dat afară din partid iar năravul de a convoca doar o parte a presei a rămas. L-am bănuit şi pe Constantin Iacoban dar nici el nu mai este în grațiile conducerii ALDE Neamț. Nici nu ştim dacă mai este în partid…

I-am atras atenția şi preşedintelui Ion Asaftei şi lucrurile păreau să intre pe direcția corectă, dar iar au deraiat. În continuare nu îl bănuim de nici o rea intenție.

Azi, din nou conferință la ALDE Neamț. Şi din nou nu am fost invitați (a câta oară!).

Din acest motiv, newsallert.ro va refuza începând de acum să mai participe la acțiunile ALDE Neamț dar vom publica materiale documentate din alte surse.

Aşadar, în curând vom publica numele fostului ministru ALDE din Guvernul Ponta care ar urma să fie cap de listă la alegerile pentru Camera Deputaților în județul Neamț!

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.