PSD a decis: echipa de fotbal Ceahlăul nu are voie gratis la baza sportivă de pe Borzoghean!

PSD a decis: echipa de fotbal Ceahlăul nu are voie gratis la baza sportivă de pe Borzoghean!

În timp ce o mână de oameni sunt dispuși să investească într-o echipă de fotbal a municipiului Piatra Neamț, pentru a relansa fotbalul de performanță, în Consiliul Local a avut loc primul fault.

Reprezentanții clubului au solicitat ca o parte din baza sportivă, care este a orașului, să fie pusă la dispoziție în mod gratuit echipei, odată cu înscrierea în liga județeană.

Mașina de vot majoritară PSD-PMP-ALDE nu a fost de acord și astfel, echipa trebuie să plătească dacă vrea să aibă acces la vestiare, sala de mese, etc.

În aceste condiții, ne putem aștepta ca firmele care au pus umărul pentru a renaște echipa de fotbal să renunțe dat fiind faptul că baza sportivă nu este pusă la dispoziție în mod gratuit.

”Vrem să înființăm o echipă de fotbal, să sprijinim fotbalul dar ne trezim în ședința de consiliu local, fără să comentăm în comisii, că nu aprobăm acest proiect. Cum să înțeleg acest lucru? Pe 11 septembrie începe campionatul și vom vedea dacă avem sau nu echipă la Piatra Neamț. Accesul gratuit se referă doar la faptul că nu plătește chirie dar utilitățile erau plătite de clubul de fotbal. Era un parteneriat corect. Avem o bază sportivă nefolosită la capacitate ei și dădeam posibilitatea relansării fotbalului de performanță. O nouă echipă de fotbal ar fi atras publicul la stadion. La Ploiești, echipa de fotbal este tot în liga a cincea și la primul meci au avut 6.000 de spectatori”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

2 comentarii la "PSD a decis: echipa de fotbal Ceahlăul nu are voie gratis la baza sportivă de pe Borzoghean!"

  1. constantin   2 septembrie 2016 la 8:34

    ajunge cu pacaleala.ne-a pacalit pynalti pentru o viata.sa suporte cheltuielele mestecaneanu,apopei si toata sleatca car a pus echipa pe chituci.sa ne invatam sa lucram corect si nu cu pacaleli.maine poimaine cand investitia v-a fi gata si mitu vrea sa i se dea piata gratuit.domnule primar de ce nu va implicat sa aduceti echipa si nu cu liga a 5-a.ce fotbal sa vedem acolo.experimentele sa le facem pe banii nostri si nu ai comunitatii.p.neamt a fost jefuit destul.felicitari majoritate din consiliul local ca incepeti sa puneti piciorul in prag si nu mai aprobati manariile lui stefan prin chitic.

    Răspunde
  2. Anonim   1 septembrie 2016 la 7:52

    E USOR DE INTELES:TREBUIA SA FURATI MAI PUTIN !!!

    Răspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.