Primarul Dragoș Chitic a avut consultări cu cadrele didactice și cele medicale pe tema bugetului pe 2017

Primarul Dragoș Chitic a avut consultări cu cadrele didactice și cele medicale pe tema bugetului pe 2017

La fel ca în anul 2016, și începutul acestui an este rezervat consultărilor publice ale municipalității cu diverse categoriile socio-profesionale din Piatra-Neamț, în vederea realizării proiectului de buget pentru anul 2017.
Marți a avut loc întalnirea cu directorii instituțiilor de învățământ, reprezentanții centrelor medicale de permanență si ai cabinetelor medicale școlare.
„Consultarea categoriilor socio-profesionale la începutul fiecărui an este foarte importantă pentru că ne ajută să identificăm nevoile comunității și pentru a fi eficienți în activitatea administrativă. Bugetul anului 2017 va fi construit ținând cont de propunerile făcute și de problemele ridicate în cadrul acestor întâlniri. Îmi doresc ca banii să fie cheltuiți acolo unde este mai multă nevoie și să oferim servicii publice de calitate cetățenilor acestui municipiu”, a declarat primarul municipiului Piatra Neamț, Dragoș Chitic.
În zilele următoare, conducerea primăriei se va întâlni cu reprezentanții societății civile, ai cluburilor sportive și cu reprezentanții mediului de afaceri din Piatra-Neamț.intalnire-buget1intalnire-buget3

Un comentariu la "Primarul Dragoș Chitic a avut consultări cu cadrele didactice și cele medicale pe tema bugetului pe 2017"

  1. constantin   11 ianuarie 2017 la 11:48

    sa dati bani multi(fara numar)la centrele medicale permanente.oare dl.primar are habar de activitatea din aceste centre sau isi mai satisface un lider politic.daca nu primeste comision inseamna ca face jocul unor fosti pdl-isti.este cazul ca primarul sa nu ne mai ia de prosti si sa pozeze ca ii pasa de sanatatea oamenilor.

    Răspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.