ISSN 2457 - 3973

Primăria anunță programul de asfaltări din Piatra Neamț! Și pe facebook!

Conucerea Primăriei Piatra-Neamț a anunțat care este programul de asfaltări a străzilor din oraș pentru perioada următoare. Potrivit informării publicată și pe pagina de socializare a instituției, utilajele Publiserv vor acționa și pe străzile lăturalnice din oraș. Astfel, acum se lucrează la turnarea covorului asfaltic pe străzile Bogdan Vodă, Soarelui și Cârloman. 

”Asfaltarea tuturor străzilor din Piatra-Neamț reprezintă un obiectiv pentru care se fac pași importanți iar programul de asfaltări stabilit pentru anul 2015 este în plină desfășurare. S-a început turnarea de covor asfaltic pe strada Bogdan Vodă și s-a continuat asfaltarea străzilor Soarelui și Cârloman. În paralel se execută lucrări de întreținere a covorului asfaltic în toate cartierele orașului”, a declarat primarul interimar Dragoș Chitic.
Program de asfaltări va continua cu strada Gheorghe Asachi, strada Humăriei, Pârâul Sarata și Constantin Brâncoveanu. 

 

 

 

 

Articolul anterior

Senatorul Eugen Țapu-Nazare s-a decis cu privire la Primăria Piatra-Neamț!

Articolul următor

EXCLUSIV!!! 10 minute magice! Cum și-a cerut iubita de soție un liberal nemțean! Viralul cu peste 30.000 vizualizări!

Un comentariu

  • Dacă tot sunt în zona carloman ar putea nivela, nu neapărat asfalta și rampa spre dealul propriul zis… Îmi plimb câinii, ca sa evit sa ii scot în locuri publice și îmi rup mașină pana acolo… Nu sunt singura în situația asta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular