ISSN 2457 - 3973

Prima reunire a membrilor Consiliului Consultativ în domeniul Educației din județul Neamț

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a condus astăzi prima ședință a Consiliului Consultativ din domeniul Educației. Prin acest demers, de constituire a unor consilii consultative ce vor functiona pe langa Consiliul Judetean Neamt, se doreste realizarea unui proces eficient de consultare externa, o consultare reala cu profesionisti din respectivele domenii de activitate.

„Consider ca educația este domeniul cel mai îndreptațit a fi tratat ca prioritate într-un stat ce își dorește să dezvolte o societate sănătoasă și modernă. De asemenea, cred ca doar în condițiile în care avem dascali bine pregatiti și un sistem de educație consolidat putem genera o dezvoltare durabilă, putem construi acel stat puternic pe care ni-l dorim cu toții. Acestea sunt motivele care m-au determinat să constitui la nivelul Consiliului Județean Neamț un organism consultativ care să reunească oameni profesioniști, bine pregătiți, care pot contribui la îmbunatățirea sistemului. Îi asigur pe toti cei care au raspuns invitatiei mele ca voi face tot ce imi sta in putinta ca ideile si proiectele gandite in cadrul acestui consiliu să fie implementate cu succes. Le multumesc tuturor celor care au acceptat sa contribuie cu experienta si cunostintele lor la acest demers”, Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.Consiliul Consultativ Educatie1

Membri Consiliului se vor reuni periodic în ședințe de lucru pentru a indentifica soluții la problemele existente în învațămantul romanesc și la rezolvarea cărora poate contribui Consiliul Județean.

Până acum au mai fost înființate consilii consultative în domeniul culturii, sănătății, turismului și economiei.

Articolul anterior

Primarii de pe Valea Bistriței au primit termene stricte de ecologizare a râului

Articolul următor

După vicepremierul Sevil Shhaideh, și ministrul Agriculturii a venit în județul Neamț

Un comentariu

  • Atata timp cat pentru cei care conduc ISJ Neamt este mai important sprijinirea intereselor personale decat profesionalismul si normalitatea din unele scoli nu putem discuta de progres!!! Un exemplu este cazul scolilor din judet a caror directori au fost numiti din nou prin decizia conducerii ISJ, dupa ce s-a dovedit ca nu au fost in stare sa participe sau de cele mai multe ori nu au luat examenul pentru functia de director.
    Este inacceptabil faptul ca Prefectura si CJ sa nu ia nici o masura cu privire la aceste numiri si in primul rand la presiunile exercitate de ISJ asupra directorilor intrati pe functie la inceputul anului, doar pentru a-si da demisia si pentru a fi inlocuiti cu cei care s-au dovedit incapabili sa promoveze un concurs!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular