Președintele PSD Neamț rămâne lângă Liviu Dragnea și cere convocarea rapidă a CEx

Președintele PSD Neamț rămâne lângă Liviu Dragnea și cere convocarea rapidă a CEx

Cunoscut ca un apropiat a lui Liviu Dragnea, președintele PSD Neamț rămâne lângă acesta și se poziționează clar pentru convocarea rapidă a Comitetului Executiv. Ionel Arsene a publicat, pe pagina sa de socializare, un mesaj în care nu lasă loc de interpretări în ceea ce privește poziția organizației pe care o conduce, dar vorbește în același timp de ”o turnură nefastă, atât pentru guvern, cât și pentru PSD în fața românilor”.

Ionel Arsene a subliniat că situția se datorează declarațiilor făcute de cei ”desemnați să se ocupe de gestionarea destinului României”, mai exact de premierul Mihai Tudose.

Iată și declarația integrală a președintelui Ionel Arsene:

”Responsabilitatea față de cetățean este principala atribuție a unei guvernări. În momentul în care declarațiile celor desemnați să se ocupe de gestionarea destinului României afectează imaginea țării, dar și încrederea românilor în instituțiile statului, atunci suntem într-o situație anormală. Lucrurile au luat o turnură nefastă, atât pentru guvern, cât și pentru PSD în fața românilor iar cei care ne aflam la conducerea partidului trebuie să luăm atitudine, să dăm dovadă de responsabilitate. Trebuie să ne amintim de angajamentele pe care ni le-am luat cu toții în fața românilor și să ne întrunim, în cel mai scurt timp cu putință, într-un Comitet Executiv Național pentru a clarifica situația guvernării în interesul românilor, spre binele acestora, dar și al PSD”.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.