Președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc, a fost ales în Biroul permanent al Camerei Deputaților!

Președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc, a fost ales în Biroul permanent al Camerei Deputaților!

Deputatul Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț, a fost ales, miercuri, în Biroul Permanent al Camerei Deputaților. Parlamentarul ocupă funcția de secretar al Biroului permanent al Camerei Deputaților, la fel ca Marcel Ciolacu (PSD), Ioana Bran (PSD) și Cristian Ghinea (USR)

PSD deține în Biroul permanent al Camerei trei posturi de vicepreședinte, două de secretar, unul de chestor, în timp ce PNL are un post de vicepreședinte, unul de secretar, iar USR un secretar și UDMR, ALDE și PMP — câte un chestor, conform algoritmului parlamentar.

Deputații Florin Iordache (PSD), Gabriel Vlase (PSD), Rovana Plumb (PSD) și Cătălin Predoiu (PNL) vor fi vicepreședinți  iar Mircea Drăghici (PSD), Seres Denes (UDMR), Andrei Gerea (ALDE) și Valeriu Steriu (PMP) vor fi chestori. Votul a fost secret cu bile.

Președintele Camerei Deputaților a fost ales Liviu Dragnea, președintele PSD.

Funcția pe care o ocupă Mugur Cozmanciuc, una importantă în algoritmul politic de conducere al Parlamentului, reprezintă și faptul că președintele PNL Neamț are în continuare susținerea conducerii centrale a partidului. Astfel dispar speculațiile potrivit cărora Mugur Cozmanciuc ar urma să fie schimbat din funcția de președinte al PNL Neamț. De asemenea dispar și speranțele celor care au început prin localuri să pună la cale diverse strategeme prin care să pună mâna pe filiala liberală nemțeană.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.