Preşedintele Ionel Arsene, inspecţie la lucrările pe drumul Bicaz- Lacu Roşu – Gheorgheni! ”Este un drum prioritar, am insistat să fie tratat cu prioritate!”

Preşedintele Ionel Arsene, inspecţie la lucrările pe drumul Bicaz- Lacu Roşu – Gheorgheni! ”Este un drum prioritar, am insistat să fie tratat cu prioritate!”

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, a inspectat, joi, lucrările pe care Compania Naţională de Drumuri le realizează pe drumul care face legătura între Bicaz şi Gheorgheni, prin Lacu Roşu.

La finalul deplasării pe teren, Ionel Arsene a subliniat din nou importanţa reabilitării acestui drum în condiţiile în care zona este una dintre cele mai apreciate de turiştii români şi străini.

”Mi-am asumat la preluarea sefiei Consiliului Judetean Neamt ca voi lasa la finalul mandatului o infrastructura rutiera reabilitata si moderna, indiferent ca vorbim de drumuri judetene, comunale sau nationale. Astazi am facut o vizita in teren pe Drumul National 12C Bicaz-Lacul Rosu-Gheorgheni, acolo unde Compania Nationala de Drumuri lucreaza la reabilitarea soselei ce face legatura intre judetele Neamt si Harghita. Refacerea acestui drum de acces in judet e importanta pentru mine avand in vedere potentialul turistic al zonei, acesta fiind motivul pentru care am insistat ca el sa fie tratat cu prioritate. In aceasta prima etapa au fost realizati 1,8 km de covor asfaltic in zona comunei Tasca si 5.000 de metri patrati de covoare pe suprafete extinse in zonele defavorizate la intrarea in judet pe acest drum”, a declarat Ionel Arsene.

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ a adăugat că în urmatoarea etapa vor fi executati 15 kilometri pentru realizarea in totalitate a drumului de acces in Neamt dinspre Harghita.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.