Președintele Arsene, ”călare” pe lucrările de la secția de pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț

Președintele Arsene, ”călare” pe lucrările de la secția de pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a descins din nou la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț pentru a verifica stadiul lucrărilor de la secția de pediatrie. Practic nu trece lună fără ca Arsene să meargă, fără a anunța în prealabil, la spital.

În urma vizitei de luni, președintele CJ Neamț a lansat și un prim termen de finalizare a corpului de clădire în care va funcționa secția de pediatrie și Unitatea de Primiri Urgențe.

”M-a bucurat sa vad astazi, in cadrul vizitei pe care am facut-o la Sectia Pediatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Piatra-Neamt, ca lucrarile se desfasoara in ritmul dorit iar conducerea SJU si constructorul au gasit solutii pentru deblocarea situatiei. Am primit promisiunea ferma din partea antreprenorului, ca unul dintre cele trei corpuri de cladire, respectiv corpul C, care adaposteste si Unitatea Primiri Urgente din cadrul Sectiei Pediatrie, va fi complet finalizat si utilizabil pana pe data de 20 septembrie. Micii pacienti si insotitorii lor merita cele mai bune conditii de tratament si cazare in Spitalul Judetean iar prin investitia pe care o derulam la Sectia de Pediatrie, alaturi de celelalte investitii finantate prin Programul National de Dezvoltare Locala II, vom reusi sa le oferim aceste lucruri”, a declarat președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.