Poziția editorială a newsallert.ro pe durata campaniei electorale!

Poziția editorială a newsallert.ro pe durata campaniei electorale!

Vineri, 6 mai, va începe campania electorală pentru alegerile locale. Pentru că greutatea acestei campanii s-a mutat pe mass-media, în condițiile în care există restricții clare de afișaj electoral și interdicția de a oferi materiale de promovare electorală, considerăm necesar să ne poziționăm înainte ca această campanie să demareze.

Publicația newsallert.ro nu va încerca să influențeze opțiunea de vot a electoratului sub nici o formă! Nu vom îndemna cetățenii să iasă sau nu la vot și, dacă vor alege să participe la scrutin, nu le vom sugera cu cine să voteze.

Pe baza contractelor de publicitate electorală care au fost sau urmează să fie încheiate potrivit prevederilor legale, newsallert.ro va publica materialele electorale furnizate de beneficiari.

Indiferent dacă vor încheia sau nu contracte de promovare electorală, noi vom participa la orice eveniment electoral organizat de toți competitorii electorali, dacă vom fi invitați, de unde vom relata echidistant și imparțial acțiunile.

Foarte important pentru toți competitorii electorali este că nu vom accepta sub nici o formă atacuri la viața privată! De asemenea, nu vom aceepta acuzații la adresa contracandidaților fără a fi argumentate și cu posibilitatea publicării dreptului la replică dacă se impune!

Urăm succes tuturor competitorilor electorali și sperăm ca pe 5 iunie 2016 să fie aleasă cea mai bună echipă pentru comunitățile respective și nu cum s-a întâmplat în ultimii ani când a fost ales răul cel mai mic!

Un comentariu la "Poziția editorială a newsallert.ro pe durata campaniei electorale!"

  1. constantin   6 mai 2016 la 8:26

    daca acesta v-a fi comportamentul va respect.

    Răspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.