PNL Piatra Neamţ a depus proiectul de ieftinire a parcărilor cu 60 la sută! ”Aşteptăm ca cei din PSD să susţină în fapt, nu doar declarativ!”

PNL Piatra Neamţ a depus proiectul de ieftinire a parcărilor cu 60 la sută! ”Aşteptăm ca cei din PSD să susţină în fapt, nu doar declarativ!”

PNL Piatra Neamţ a mers mai departe şi, după ultimatumul dat, săptămâna trecută, PSD-ului, să depună proiectul de reducere cu 60 la sută a preţului la parcările de reşedinţă, au făcut-o chiar ei.

”Așa cum a promis, grupul consilierilor PNL Piatra Neamț a depus astăzi (luni 5 decembrie 2016), documentul prin care convoacă ședința extraordinară a Consiliului Local pentru vineri 9 decembrie 2016. Ședința are un singur proiect pe ordinea de zi, reducerea prețului parcărilor de reședință cu 60%, pentru ca populația orașului Piatra Neamț să poată plăti cât mai puțin. I-am așteptat pe consilierii PSD, până astăzi, să vină cu un proiect în acest sens, așa cum s-au lăudat, dar ne-am convins că nu sunt de cuvânt. De la bun început am știut că PSD doar face jocuri politice și lansează promisiuni populiste, nefiind interesat de scăderea prețului parcărilor. De aceea, noi am venit cu propunerea de scădere cu 60% a prețului parcărilor de reședință și îi așteptăm pe cei din PSD să susțină și în fapt acest proiect, așa cum au făcut-o la nivel declarativ”, se arată într-un comunicat de presă al PNL Piatra Neamţ.

Vinerea trecută, preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene, suţinea că proiectul de reducere a preţului abonamentelor cu 60 la sută este în analiza economică a specialiştilor şi nu a renunţat la el.

Arsene spunea că se analizează posibilitatea ca preţul abonamentelor să fie introdus în impozitul anual de la Direcţia de Taxe şi Impozite. De asemenea, se are în vedere chiar anularea numerelor de parcare de pe şosea. Astfel, fiecare proprietar de autoturism ar urma să parcheze pe locul pe care îl găseşte liber când vine acasă.

Cel mai probabil, reacţia PSD Neamţ la anunţul făcut, astăzi, de PNL Piatra Neamţ, nu se va lăsa aşteptată.

Un comentariu la "PNL Piatra Neamţ a depus proiectul de ieftinire a parcărilor cu 60 la sută! ”Aşteptăm ca cei din PSD să susţină în fapt, nu doar declarativ!”"

  1. janel iosub   6 decembrie 2016 la 6:38

    Mai intai consilierii PNL ar trebui sa invete sa respecte legea, iar apoi sa initieze o sedinta extraordinara! De la data convocarii sedintei, trebuie sa treaca 5 zile pt ca aceasta sa fie statutara si sa imbrace o forma legala, adica, tocmai in data de 13 decembrie 2016 s-ar putea tine!! Va rog mai cititi legile si daca nu stiti sa socotiti (cu toate ca aveti si un profesor in echipa) mai mergeti la scoala pt ca ramaneti repetenti!!

    Răspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.