PNL îl caută pe Leoreanu la Roman de vulnerabilități!

PNL îl caută pe Leoreanu la Roman de vulnerabilități!

Candidatura lui Laurenţiu Leoreanu la funcţia de primar al municipiului Roman din partea PNL nu mai este o certitudine. Asta deşi co-preşedintele PNL, Vasile Blaga spunea, acum o lună, la Piatra-Neamţ, că ”Laurenţiu Leoreanu este singura candidatură sigură din Neamţ”.

Duminică însă, la conferinţa de presă susţinută de co-preşedinţii PNL Neamţ, Mugur Cozmanciuc şi Alexandru Drăgan s-a pus în discuţie cât de sigură a rămas această candidatură.

”La Roman, şi nu doar la Roman, ci unde sunt primari aleşi în funcie există preemţiunea primarilor aleşi. Vom face o cercetare sociologică şi la Roman să vedem dacă există vulnerabilităţi, eventuale riscuri. Dar deocamdată nu există discuţii acum care să ducă la un alt candidat la Roman. Însă actualii primari nu sunt candidaţi defintivi pentru că am experienţe neplăcute cu primari în funcţie care au pierdut alegerile”, a declarat co-preşedintele PNL Neamţ, Alexandru Drăgan.

Astfel se confirmă ipoteza potrivit căreia, la Roman, liberalii pregătesc un alt candidat cu care să abordeze competiţia pentru funcţia de primar, din cauza ”vulnerabilităţilor” pe care actualul edil le are din punct de vedere politic.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.