ISSN 2457 - 3973

Pietreanul Adrian Chifu a demisionat din funcția de preşedinte al PNL Italia. „Îmi doream o analiză serioasă după dezastrul de la parlamentare!”

Pietreanul Adrian Chifu, ales la începutul anului trecut în funcția de preşedinte al PNL Italia (el fiind stabilit de 26 ani în Peninsulă) a demisionat, sâmbătă, din această calitate

Într-o declarație „la cald” acordată newsallert.ro, Adrian Chifu şi-a motivat demisia şi a atras atenția totodată asupra riscului care planează asupra PNL din cauza deciziilor greşite care se iau la nivelul conducerii partidului.

„S-a încheiat ședința  Biroului Politic Județean PNL Diaspora. În urma discuțiilor avute cu colegii din partid am decis să-mi depun mandatul de președinte al PNL Italia . Motivația mea este simplă: după rezultatele parlamentare îmi doream o analiză serioasă în partidul nostru a rezultatelor „dezastruoase” . Acest lucru nu s-a întâmplat din păcate și de aceea am decis să fac eu primul pas. Deciziile luate la nivel central nu-mi aparțin și nu vreau să răspund pentru greșelile altora . Era corect din punctul meu de vedere ca toată conducerea PNL Diaspora să demisioneze imediat după alegeri și în cel mai scurt timp să se aleagă statutar o nouă conducere. Mulțumesc colegilor din partid pentru colaborare. Este momentul ca PNL să se reformeze cât mai repede, altfel va fi prea târziu. Mă așteptam sincer ca cei vinovați de rezultatele alegerilor parlamentare să-și depună imediat „demisia de onoare” . Forza PNL !!!”, a declarat Adrian Chifu.

Articolul anterior

Tragedia de la Colectiv, la un pas să se repede în clubul Bamboo! Incendiu devastator! Aproximativ 40 persoane au ajuns la spital!

Articolul următor

Aripile Ioanei, o tânără de 18 ani, s-au frânt brusc! A murit, sâmbătă, într-un accident produs în Piatra Neamț de un prieten!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular