Percheziții în Neamț într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul construcțiilor! Prejudiciul este de 2 milioane lei!

Percheziții în Neamț într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul construcțiilor! Prejudiciul este de 2 milioane lei!
Ofițerii din cadrul Serviciului de Investigarea Criminalității Economice Neamț au desfășurat, joi, 27 iulie 2017, patru perchiziții în vederea documentării activității infracționale într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și spălare de bani.
Trei locații vizate de perchiziții sunt din comuna Săbăoani și una dintr-o localitate din județul Iași.
Activităţile sunt desfăşurate în cadrul unui dosar penal instrumentat de polițiști, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț.
”Din cercetările instrumentate până în prezent a reieşit că, în perioada 2013-2016 reprezentanții a trei societăți comerciale au creat un circuit evazionist în domeniul construcțiilor, prin care bugetul consolidat al statului a fost prejudiciat cu aproximativ 2.000.000 de lei. În vederea îngreunării cercetărilor în cauză, părțile sociale ale firmelor implicate au fost cesionate către terțe persoane”, susțin anchetatorii.
În urma perchizițiilor desfășurate, au fost ridicate documente de evidență contabilă cu relevanță în conturarea probatoriului și finalizarea cercetărilor.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.