ISSN 2457 - 3973

Patru minori – 19 furturi din şi de autoturisme din Piatra Neamţ!

Patru minori cu vârste între 15 şi 16 ani sunt cercetaţi penal în 19 dosare de furt din şi de autoturisme, a declarat, joi, subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.
Alături de minori este cercetat şi un tânăr de 33 ani din municipiul Piatra Neamţ.
”În urma unui plan de acţiune organizat şi efectuat de poliţiştii de investigaţii criminale împreună cu cei din cadrul structurii de ordine publică din cadrul Poliţiei Piatra Neamţ, au fost identificaţi un adult de 33 de ani, din Piatra Neamţ şi patru minori cu vârste cuprinse între 15 şi 16 ani, din Dragomireşti şi Gârcina, bănuiţi de savârşirea mai multor infracţiuni de furt din auto şi tentativă de furt calificat. Poliţiştii au documentat activitatea infracţională a acestora, stabilindu-se că în perioada august-noiembrie 2015, aceştia ar fi comis furturi de şi din autoturisme pe raza municipiului Piatra Neamţ, pe timp de noapte, fiind cercetaţi în cadrul a 19 dosare penale înregistrate iniţial cu autor necunoscut”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.
Poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a bărbatului de 33 de ani şi a doi dintre cei patru minori pentru săvârşirea infracţiunilor de care sunt bănuiţi, ceilalţi doi minori fiind cercetaţi în stare de libertate.
Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Piatra Neamţ sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, tentativă de furt calificat, tentativă de furt în scop de folosinţă, furt în scop de folosinţă şi conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

Articolul anterior

Ce au găsit pompierii în discotecile din Neamţ? Sondaj NEWSALLERT: 92% dintre repondenţi consideră cluburile nesigure!

Articolul următor

Şocant!!! Două violuri într-o zi! Victimele sunt o femeie de 53 ani şi o tânără de 17 ani

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular