Orban și Bușoi împart filiala PNL Neamț în două tabere

Orban și Bușoi împart filiala PNL Neamț în două tabere

Delegații filialei PNL Neamț nu vor acorda un vot ”în bloc” unuia dintre cei doi candidați pentru funcția de președinte al partidului. Și Ludovic Orban, și Cristian Bușoi au proprii susținători în PNL Neamț și chiar liderii filialei și-au făcut publice pozițiile.

Astfel, senatorul Eugen Țapu Nazare, deputatul Laurențiu Leoreanu și primarul Dragoș Chitic și-au anunțat susținerea față de Ludovic Orban.

”Am fost astăzi alături de Ludovic Orban la intrarea în cursă pentru șefia PNL. Mă bucur să fac parte din susținătorii proiectului „Partidul Național Liberal – Forța Dreptei” și să sprijin un om vertical, onest, un veritabil susținător al principiilor liberalismului. Mult succes, Ludovic!”, a spus senatorul Țapu.

De partea cealaltă, președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc merge pe mâna lui Cristian Bușoi.

”Sunt liberal de 18 ani și mi-am bazat activitatea politică pe valorile liberale, despre care cred că sunt cele mai bune pentru ca țara noastră să prospere. Se apropie un moment zero pentru Partidul Național Liberal. În urma unei analize cu privire la istoria PNL, cu privire la prezent și prin perspectiva viitorului am decis să îl susțin pe Cristian Bușoi pentru președinția Partidului Național Liberal”, a spus deputatul Mugur Cozmanciuc.

La prima vedere, tabăra pro-Orban controlează cele mai multe voturi ale delegaților din filiala PNL Neamț. Se poate însă ca liberalii nemțeni să fi recurs la o strategie de acordare a voturilor către ambii candidați și astfel să aibă ”intrare” la oricine va fi ales președinte al PNL.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.