Nici o surpriză! Dragoş Chitic, ales preşedinte al PNL Piatra Neamț!

Nici o surpriză! Dragoş Chitic, ales preşedinte al PNL Piatra Neamț!

Primarul Dragoș Chitic a fost ales, vineri seara, în funcția de președinte al organizației PNL Piatra Neamț. Conferința municipală de alegeri s-a desfășurat fără nici o emoție nu doar pentru funcția de președinte ci și pentru cele din biroul municipal. Discursurile anterioare alegerilor au avut toate același numitor comun: PSD și direcția greșită a guvernării.

La final s-a mers (mai mult formal) în cabinele de vot pentru a se confirma ceea ce se știa de la început.

Același lucru s-a întâmplat și la organizațiile locale din Roman și Tîrgu Neamț unde deputatul Laurențiu Leoreanu și Andrei Aciocărlănoaie au fost aleși președinți ai organizațiilor.

Nici duminică, atunci când este programată conferința județeană de alegeri a PNL Neamț nu vor fi surprize. Deputatul Mugur Cozmanciuc va fi singurul candidat la funcția de președinte iar biroul județean este deja așezat pentru formalități.

Un comentariu la "Nici o surpriză! Dragoş Chitic, ales preşedinte al PNL Piatra Neamț!"

  1. Maria Sfetcu   1 aprilie 2017 la 14:15

    Este clar. Se observă ușor că ce se întâmplă la nivel central, național se petrece și în teritoriu, adică o criză de oameni de calitate care să aducă un nou suflu în marele partid liberal. Putem deja să spunem despre domnul primar că e omul orchestra, iar de suferit vor avea cetățenii orașului pentru că dumnealui se va ocupa mai mult de partid decât de comunitatea locala. Oricum, acum că e președinte poate să își dea demisia de la primărie. Parcă sună mai mișto domnu președinte decât domnu premare!

    Răspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.