A murit generalul Belușinschi, fostul comandant al Detașamentului de Pompieri Neamț

A murit generalul Belușinschi, fostul comandant al Detașamentului de Pompieri Neamț

Generalul de brigadă cu o stea Dumitru Belușinschi, cel care a condus Detașamentul de Pompieri Neamț în perioada februarie 1994 – februarie 1995, a murit.

Tristul anunț a fost făcut de comanda Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț care a transmis și un mesaj:

”Cei care doresc să-şi ia rămas bun de la Generalul de brigadă – cu o stea, în retragere, Belușinschi Dumitru o pot face la Capela Bisericii Cimitirului Eternitatea din Municipiul Piatra Neamț.
Înmormântarea va avea loc marți, 16.05.2017, ora 11:00, la Cimitirul Eternitatea din Municipiul Piatra Neamț, str. Eroilor, nr. 17. Am primit cu profundă întristare vestea că încă un camarad s-a alăturat, atât de devreme, Pompierilor din Cer. Orice am putea spune în aceste momente, nu putem alina durerea celor cărora Generalul de brigadă – cu o stea, în retragere, Belușinschi Dumitru, le-a fost rudă, prieten sau camarad. Toţi cei care l-au cunoscut şi l-au apreciat deplâng acum pierderea unui camarad pe care te puteai baza în orice situaţie. Generalul de brigadă – cu o stea, în retragere, Belușinschi Dumitru a fost Comandant al Grupului de pompieri al județului Neamț în perioada 01.02.1994 – 15.02.1995. Dumnezeu sa-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate!”

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.