Cozmanciuc (PNL): ”Pasul spre împăcare făcut de PSD nu este suficient”. Arsene (PSD): ”Am dat dovadă de responsabilitate evitând scindarea societății românești”

Cozmanciuc (PNL): ”Pasul spre împăcare făcut de PSD nu este suficient”. Arsene (PSD): ”Am dat dovadă de responsabilitate evitând scindarea societății românești”

Într-o postare pe pagina sa de socializare, deputatul Mugur Cozmanciuc – președintele PNL Neamț a apreciat că pasul ”spre împăcare” făcut de PSD nu este suficient în actuala conjunctură politică.

”Dupa mai multe zile in care cetatenii au iesit in strada ca sa transmita o parte din nemultumirile lor, cei din Guvernul PSD au gasit de cuviinta sa faca un prim pas spre impacare. Dar nu este suficient, e nevoie de mai multa asumare, nu de ezitari si jocuri de cuvinte, care lasa de inteles ca sunt in cautarea unor portite de scapare. Din determinarea sutelor de mii de romani care au iesit in strada s-a putut citi zilele acestea urmatorul mesaj: nu mai merge asa!!! Un mesaj puternic pentru noi, toti politicienii! Trebuie doar ca cei din PSD sa il si constientizeze. Ca parlamentar voi milita in continuare pentru normalitate, echilibru, respect fata de cetatean si fata de lege. Pentru ca in aceste timpuri complicate romanii sa aiba incredere ca vor fi reprezentati cum trebuie de institutiile statului, care simbolizeaza democratia”, a apreciat deputatul Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț.

De cealaltă parte, Ionel Arsene – președintele PSD Neamț susține că PSD și ALDE au dat dovadă ”de responsabilitate” evitând ”scindarea societății românești”.

”Guvernul Grindeanu a decis abrogarea Ordonantei de Urgenta privind modificările la Codul Penal. PSD si ALDE au dat dovada de responsabilitate, evitând o scindare a societății românești pe aceasta tema și au arătat romanilor ca sunt partide care nu profita de încrederea alegatorilor și nu se folosesc de voturile pe care le-au primit pentru a impune o decizie care, deformat prezentată oamenilor, a provocat controverse. PSD dovedește încă o data ca respecta toate opiniile și pe toți romanii, indiferent de preferințele lor politice. Guvernul Grindeanu e un guvern al tuturor romanilor și va lua măsuri și decizii spre binele tuturor. Le multumesc membrilor și simpatizanților PSD pentru întreg sprijinul arătat Guvernului in aceste zile. Au demonstrat încă o data ca Partidul Social Democrat e alcătuit din oameni integri și curajoși”, a spus Ionel Arsene, președintele PSD Neamț.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.