Miting PSD la Piatra-Neamț și în toate capitalele de județe

Miting PSD la Piatra-Neamț și în toate capitalele de județe

PSD va organiza un miting de protest împotriva statului paralel și ilegitim, a anunțat duminică secretarul general adjunct al partidului, Codrin Ștefănescu, la finalul unei reuniuni informale a conducerii partidului, potrivit Agerpres.

Mitingurile PSD vor avea loc atât în București, cât și în țară, data și ora acestora, urmând să fie stabilită luni.

”Astăzi (duminică-n.r.) ne-am întâlnit pentru că președinții de organizații județene au cerut această întâlnire cu Liviu Dragnea și cu conducerea partidului. Mâine (luni – n.r.) vom avea întâlnire cu restul președinților de județe. S-a stabilit să facem un miting și noi, un miting de protest. Mitingul nostru nu e pentru susținerea Guvernului, nu e pentru susținerea lui Dragnea, a coaliției, a programului de guvernare, pentru că acestea au fost votate deja anul trecut de către români. Va fi un miting împotriva statului paralel și ilegitim, împotriva abuzurilor, împotriva ascultării telefoanelor, împotriva încălcării drepturilor și libertăților cetățenești, un miting împotriva celor care consideră că din funcțiile pe care le au nealese pot să încalce Constituția și legile țării și să-și constituie un grup organizat prin care decid ei ce și cum. Este un miting care arată adevărata majoritate din România, este un miting pe care românii l-au cerut — cu acest mesaj au venit președinții din județe”, a declarat Ștefănescu, la sediul central al PSD, potrivit sursei menționate.

Potrivit acestuia, cei prezenți la ședința de duminică — peste jumătate dintre președinții de organizații din țară — sută la sută au fost de acord cu organizarea acestui miting, urmând ca luni să se decidă data exactă.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.