NewsAllert :

Primarul Andrei Carabelea: „Zeci de mii de pietreni nu au astăzi apă din cauza incompetenței, indolenței și nepăsării Apa Serv și a CJ Neamț!”

Cutremur de magnitudine 3,3 produs lângă Piatra-Neamţ (joi, 28 martie)

Vasile Panaite intră în echipa PUSL şi va fi viitorul primar al municipiului Piatra-Neamţ (comunicat de presă)

Un şofer din Piatra-Neamţ a accidentat un pieton şi apoi a fugit de la faţa locului

Carmen Nastasă vine miercuri LIVE, de la ora 20,00, la podastul „Faţă în faţă cu Gabriel Apetrii”

Bărbat din Dragomireşti, salvat de pompieri după ce a căzut într-o fântână adâncă de 15 metri

Apă cu presiune redusă şi risc de întrerupere temporară în cartierul Dărmăneşti (27 martie)

Vasile Panaite este candidatul PUSL la Primăria Piatra-Neamţ! Vrea referendum odată cu localele!

Vasile Panaite face anunţul zilei! Live, de la ora 20,00, la podcastul „Faţă în faţă cu Gabriel Apetrii”!

Sinucidere în Neamţ! S-a închis în autoturism şi apoi şi-a dat foc!

Panică într-un bloc din Piatra-Neamţ după ce un „Dorel” a tăiat ţeava de gaz dintr-un apartament

Se opreşte apa în oraşul Roznov şi comuna Zăneşti timp de 13 ore

Viceprimarul comunei Zănești și mai mulți consilieri locali s-au alăturat USR Neamț

DIICOT Neamţ, prăpăd printre traficanţii de droguri! Două grupări, destructurate de procurorii anti-mafia!

Primarul Andrei Carabelea vine la podcastul „Față în față cu Gabriel Apetrii„ luni, de la ora 20,00

29 martie 2024

ISSN 2457 - 3973

Massone, apel disperat către candidații la Primărie! ”Salvați echipa Ceahlăul!”

FC Ceahlăul Piatra Neamț a retrogradat în liga a treia după ce sâmbătă a pierdut, pe teren propriu, cu 0-2, în fața celor de la Rapid Suceava. Încă din timpul meciului, Angelo Massone, acționarul majoritar al SC FC Ceahlăul S.A. (societate care deține licența echipei de fotbal), a anunțat că la final va avea o declarație de presă. În cadrul acesteia, Massone a admis că retrogradarea este iminentă și că doar problemele financiare ale altor echipe care pot retrograda prin sancțiuni ale comisiei de disciplină mai pot menține Ceahlăul în liga a doua.

Cea mai interesantă parte a declarației lui Massone i-a vizat pe cei 8 candidați la funcția de primar al municipiului Piatra Neamț, cărora Massone le-a citit numele și le-a cerut să se implice pentru a sprijini echipa de fotbal. Totodată, Angelo Massone a amintit că, atâta timp cât Gheorghe Ștefan s-a implicat în cadrul clubului, FC Ceahlăul a făcut performanță.

”Este dificil să ajung după un mare conducător și preşedinte de club cum a fost Gheorghe Ştefan care a creat acest stadion, probabil cel mai frumos din România. A fost un mare politician şi un mare om pentru club. Poate că dacă am fi avut posibilitatea să lucrăm împreună, lucrurile ar fi fost frumoase. În acest moment, ajutorul din partea actualului primar a fost zero. Avem nevoie să supravieţuim şi pentru aceasta avem nevoie de ajutorul fiecăruia dintre cei opt posibil candidaţi la funcţia de primar al municipiului Piatra Neamţ. Îmi doresc ca măcar unii dintre ei să înţeleagă cât de important este acest club şi cât de important este pentru oraş să ai un club. Au posibilitatea să se implice alături de oameni oneşti şi serioşi. Avem planuri pentru supravieţuire şi pentru a relua demersurile de a reveni. Avem planul de reorganizare financiară aprobat, totul este clar şi simplu. Dacă aceşti opt candidaţi au cu adevărat oraşul în inimă, îi aşteptăm cu braţele deschise pentru a încerca să construim ceva. Dacă vor fi la înălţimea lui Gheorghe Ştefan, îi aşteptăm aici. Mulţumesc societăţii RIFIL, domnilor Ion Strătilă şi Bodo, care ne-au ajutat. Sperăm ca în curând şi alte firme să se alăture demersurilor noastre de a salva acest club”, a declarat Angelo Massone. stadion1

Singura problemă de ordin legal este și cea mai importantă: echipa de fotbal aparține unei societăți comerciale care nu poate fi finanțată de la bugetul local. Cazul echipei Petrolul Ploiești, unde procurorii DNA efectuează cercetări tocmai pe această speță, îl va face pe orice primar să se gândească de două ori înainte de a semna un astfel de contract de finanțare pentru o societate comercială. Preluarea licenței echipei de fotbal de o asociație sportivă (gen Timișoara) ar schimba lucrurile și ar permite legal primăriei să finanțeze astfel de activități.

Pe de altă parte, nu trebuie să omitem un aspect extrem de important și anume că, și în acest moment, SC FC Ceahlăul S.A. folosește baza sportivă în mod gratuit printr-un contract de societate civilă cu Primăria Piatra Neamț – proprietar al stadionului.

Paradoxal, dacă echipa mare a ajuns la cel mai scăzut nivel de valoare din ultimii 40 de ani, echipele de juniori sunt campioane la nivel național la diversele grupe de vârstă.

Articolul anterior

ACUM – Avarie ApaServ în zona Orion! S-a oprit apa până la ora 12.00!!

Articolul următor

Noutăți în USL Neamț! Un candidat la Primărie face pasul înapoi! Un parlamentar schimbă partidul!

2 Commentarii

  • Pai ajutor mai mare decat ai primit impostorule sa iei un club gratis cu un camion de euroi de la televiziuni sa faci ce vrei tu cu ei.Vrei ajutor …dar tu ai adus macar un mar la jucatorii astia. Ai alungat tot ce a avut clubul mai bun sa nu te mai critice. Ai adus toti mortii de antrenori si jucatori de pe planeta.Ai sa platesti tu si acolitii tai pentru tot raul facut

  • ce drept are acest individ de a cere implicarea candidatilor la primarie.cred ca este vrajeala lui mironas.acest individ analfabet este unul din impostorii fotbalului nemtean.el il invata prostii pe massone si acest individ delireaza,ce treaba are el cu stefan.s-a vazut de unde avea stefan bani pentru fotbal.cred ca ar fi mai bine pentru italian sa ne lase in pace si sa-si vada de ale lui.pietrenii au nevoie sa formeze o echipa curata si nu poluata de indivizi ca mironas si massone.costel ilie nu a fost bun la ceahlaul ,nu avea valoare acum are.sunt adeptul sa o luam de la zero fara soparle ale fotbalului nemtean.sa tinem minte numele celor care au distrus echipa ceahlaul p. neamt;stefan,mestecaneanu,apopii,sofrone,continuati dvs,lista.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular