Mașină cu sute de pachete de țigări de contrabandă, oprită în Piatra-Neamț

Mașină cu sute de pachete de țigări de contrabandă, oprită în Piatra-Neamț
În dimineața zilei de luni, 25.09.2017, o patrulă de poliție din cadrul Biroului de Ordine Publică Piatra Neamț au oprit în trafic, pe str. Orhei, un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani, din Piatra Neamț.
În urma controlului efectuat asupra autoturismului, în portbagaj, s-au găsit mai multe sacoşe în care se aflau mai multe pachete de țigări, de proveniență moldovenească și pet-uri la un litru ce conţineau un lichid incolor (posibil alcool).
Având în vedere că bărbatul nu deținea documente de proveniență pentru marfă, polițiștii au confiscat cele 198 de pachete de țigări și 41 de litri de lichid incolor.
Totodată, polițiștii au verificat autoturismul care avea plăcuțe cu numere de înmatriculare emise de statul bulgar și s-a constatat că auto vehiculul nu avea asigurarea de răspundere civilă auto.
Polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia prevăzută şi pedepsită cu închisoare de la 2 la 7 ani şi interzicerea unor drepturi conform art. 270 din Legea 86/2006.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.