LUNI, 7 august 2017, SE OPREȘTE APA în tot municipiul Piatra-Neamț și la Roznov, D-va Roșie, Zănești și Săvinești

LUNI, 7 august 2017, SE OPREȘTE APA în tot municipiul Piatra-Neamț și la Roznov, D-va Roșie, Zănești și Săvinești

Conducerea companiei ApaServ a făcut în ultimele zile un penibil joc alba-neagra cu sistarea furnizării apei potabile din cauza unor avarii la rețeaua de distribuție. Anunțurile nu au mai fost trimise către mass-media nemțeană (care oricum le publică gratis de ani de zile) ci au fost publicate pe site-ul companiei, după care au fost șterse, modificate, șterse și iar publicate.

Vă prezentăm cel mai ”nou” anunț al celor de la ApaServ cu privire la sistarea apei potabile în Piatra-Neamț și alte localități, cu mențiunea că nici conducerea Consiliul Județean și nici prefectul de Neamț nu au primit oficial când, unde și de ce va fi oprită apa potabilă. De aceea, n-ar fi rău dacă preventiv ați avea câteva sticle cu apă puse la frigider.

”ApaServ anunta beneficiarii sai ca, din cauza unei avarii aparute la reteaua de distributie a apei potabile, se sisteaza furnizarea apei potabile, in mun . Piatra Neamt,  Comuna D-va Rosie,  Comuna Savinesti , Orasul Roznov, Comuna Zanesti,  precum si pe strazile adiacente, in data de 07.08.2017, incepand cu ora 08:00, pana la remedierea avariei. Ne cerem scuze fata de utilizatorii afectati si ii asiguram ca se va interveni cu operativitate, pentru finalizarea lucrarilor in cel mai scurt timp”.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.