Ionel Arsene: ”Lucrări de asfaltare pe mai multe drumuri naționale din Neamț! Este vizat și tronsonul Bicaz – Lacu Roșu!”

Ionel Arsene: ”Lucrări de asfaltare pe mai multe drumuri naționale din Neamț! Este vizat și tronsonul Bicaz – Lacu Roșu!”

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a anunțat că zilele viitoare vor începe mai multe lucrări de turnare a covorului asfaltic pe sectoarele de drum despre care a discutat cu fostul ministru al Transporturilor.

Porțiunile de drum care vor intra în reabilitare completă însumează 42 de kilometri și se află la granița cu județul Vaslui dar și între Bicaz și Lacu Roșu.

”Încep să apară primele rezultate ale vizitei ministrului transporturilor de acum două săptămani în județ când împreună cu conducerea Regionalei de Drumuri și Poduri Iași m-au asigurat că în cel mai scurt timp vor demara lucrări de reparații pe drumurile naționale importante pentru economia județului. Astfel, zilele trecute, Direcția Națională de Drumuri a început lucrarea de pe drumul național 15 D, ce asigură legătura între Neamț și Vaslui, ce presupune așternerea unui covor asfaltic pe o lungime de 30 de km, drumul traversând localitățile Gîdinți, Poenari, Pîncești și Bozieni. Următorul drum național ce va beneficia de reparații este DN 15 C Bicaz-Lacu Roșu. Lucrarea de aici va consta în așternere de covor asfaltic pe o lungime de 12 kilometri”, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.