ISSN 2457 - 3973

Liviu Harbuz îi acuză pe Cătălin Drăgușanu și Dragoș Chitic că folosesc abuziv titulatura de ”primar”

Deputatul Liviu Harbuz, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Piatra Neamț a semnalat, la ultima conferință de presă, o situație despre care consideră că este cel puțin imorală.

Acesta a declarat că primarul interimar al municipiului Piatra Neamț, Dragoș Chitic, semnează cu titulatura ”primar” deși nu are voie. De asemenea, Liviu Harbuz a arătat că deputatul Cătălin Drăgușanu, contracandidatul său la Primăria Piatra Neamț a emis un formular electoral în care, de asemenea, semnează cu titulatura ”primar”.

”Domnul Drăgușanu prezintă alegătorilor un angajament în care semnează ca și primar. Nu cred că este legal cum nu este legal nici când domnul Chitic semnează ca primar și nu ca primar interimar cum este încadrarea legală”, a declarat Liviu Harbuz.

    Articolul anterior

    Minune pe strada Aurel Vlaicu! Gropile au fost asfaltate în 24 de ore!

    Articolul următor

    Vineri se oprește apa în tot municipiul Piatra Neamț și la Alexandru cel Bun

    Un comentariu

    • Deocamdata acestia se erijeaza in primari desi nu au fost alesi de cetatenii municipiului nostru!! Putem face si o comparatie hazlie.. asa cum se vad ei primari, tot asa se viseaza si limbricul voinicul din povesti!! Dupa 5 iunie nu o sa mai auda nimeni de ei, eventual poate DNA-ul de cei care au jumulit primaria noastra de bani publici si cred ca functiile sunt eterne, iar copacii cresc pana’n ceruri!!!

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Cel mai popular