Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu au participat la o cină în format restrâns cu președintele SUA, Donald Trump

Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu au participat la o cină în format restrâns cu președintele SUA, Donald Trump

Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, însoțit de premierul Sorin Grindeanu, au participat la o cină în format restrâns cu președintele SUA, Donald Trump.

La finalul acesteia, Liviu Dragnea a scris pe pagina sa de socializare: ”Aseară am avut onoarea de a participa, împreună cu premierul Sorin Grindeanu, la o cină în format restrâns alături de Președintele ales al Statelor Unite ale Americii, domnul Donald Trump. I-am transmis președintelui dorința noastră de a duce parteneriatul strategic dintre România și SUA la un alt nivel. Președintele Donald Trump mi-a răspuns: „We will make it happen! Romania is important for us!” A fost un dialog cald și deschis”.

Astăzi, Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu vor participa la ceremonia de învestitură a celui de-al 45-lea președinte al SUA, Donald Trump.dragnea - trump1

Un comentariu la "Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu au participat la o cină în format restrâns cu președintele SUA, Donald Trump"

  1. Anonim   20 ianuarie 2017 la 12:12

    trebuie vazut intregul context privind participarea celor doi la intreaga activitate de inscaunare a noului presedinte.daca ragazul acordat de presedintele ales lui dragnea s-a facut in baza „biletelor cumparate „pentru intregul spectacol nu este o stire si nu e ceva deosebit.daca discutia purtata si confirmata doar de dragnea este ca urmare a parteneriatului atunci e o stire.si eu am fost la nunti de bogatasi m-au bagat in seama cand am oferit darul iar pe urma nu m-au mai cunoscut.sper sa nu fie asa.in tara dragnea a pierdut si pierde in continuare increderea celor ce au votat psd.

    Răspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.