ISSN 2457 - 3973

Liderii PNL Neamț, atac dur la ”noul” PSD! ”Vor începe jegmănirea și sărăcirea României!” Cozmanciuc: ”Arsene are profil de viitor baron local”

PSD va începe „jecmănirea şi sărăcirea” României odată cu alegerea lui Liviu Dragnea în funcţia de preşedinte al PSD, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, deputatul Mugur Cozmanciuc, copreşedintele PNL Neamţ.

”Astăzi este o zi neagră pentru România, pentru că PSD va începe jecmănirea României şi sărăcirea regiunii Moldova. Alegerea lui Liviu Dragnea va duce exact la această politică. Ne uităm la trecutul politic al său, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, de baron la Teleorman, unde a avut un singur obiectiv, de sărăcire a judeţului, de izolare a acelor oameni”, a susţinut deputatul Mugur Cozmanciuc.

Liderul PNL Neamţ a adăugat că Liviu Dragnea a fost ales „ca în 1950, ca preşedinte suprem”.

 

”Se intră într-o altă etapă, de la baronii vechi la baronii noi. Aceşti oameni au avut posibilitatea să demonstreze în cadrul mai multor guvernări, dar mai cu seamă în ultima, dacă vor ca România să se dezvolte. Au vorbit de autostrăzi frumos colorate şi desenate, dar nimic în teren. Autostrada est-vest a fost discutată şi promovată atât de noi, dar şi de reprezentanţii PSD. Noi am spus că, în momentul în care vom avea posibilitatea, vom face autostrada. PSD a spus că se face, dar ne plimbăm pe autostrăzi desenate”, a acuzat liderul PNL Neamţ.

Deputatul Mugur Cozmanciuc a apreciat că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi premierul Victor Ponta vor duce România „spre izolare politică internaţională”.

La rândul său, primarul Alexandru Drăgan, copreședintele PNL Neamț a declarat că reorganizarea PSD are loc cu un premier trimis în judecată și un președinte condamnat de prima instanță.

”Asistăm la reorganizarea PSD făcută cu un premier cercetat penal și un președinte ales care are deja o condamnare. Care sunt filmele sumbre pentru județul Neamț? Ca primar de 25 ani știu cum se fac bugetele județene și naționale. PSD ia bani de la investiții și măresc pensiile și salariile cu câteva procente și dezvoltare, ioc! Dacă nu a reușit moțiunea de cenzură și PSD va face noul buget și mă întreb de unde va lua bani pentru scutiri de taxe și impozite decât de la investiții. Dacă nu avem locuri de muncă și societăți care să funcționeze bine, bugetul național va fi slăbit”, a declarat primarul Alexandru Drăgan.

Cât privește situația de la Neamț, Mugur Cozmanciuc a apreciat că președintele filialei PSD, deputatul Ionel Arsene ”are profilul unui viitor baron local”.

 

Articolul anterior

Şofer criminal şi laş!!! Poliţiştii nemţeni caută un Iveco sau un Ford!

Articolul următor

Ciupercile – între viață și moarte! (partea a III-a)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular