În Joia Mare, acțiune umanitară a PSD Piatra Neamț și a organizației de pensionari social-democrată! (galerie foto – video)

În Joia Mare, acțiune umanitară a PSD Piatra Neamț și a organizației de pensionari social-democrată! (galerie foto – video)

Organizația PSD Piatra Neamț împreună cu organizația de pensionari social-democrată din Piatra Neamț au organizat, în Joia Mare, o acțiune umanitară pentru persoane cu venituri modeste din municipiul reședință de județ.

Zeci de pensionari din Piatra Neamț au primit pachete cu alimente și dulciuri pe care le vor pune pe masa de Paște.

Cu lacrimi în ochi, oamenii au primit darurile care îi vor face și pe ei să simtă că sunt săbătorile pascale.

”Acțiunea noastră de astăzi este realizată de organizația pensionarilor din Piatra Neamț și organizația municipală a PSD Piatra Neamț. Vă urăm Sărbători fericite și luminitate. Gestul nostru este din suflet pentru dumneavoastră și să vă bucurați alături de familie de aceste sărbători. Ușa la PSD este mereu deschisă și ori de câte ori aveți o problemă ne găsiți aici”, a declarat senatorul Emilia Arcan, președinte executiv al PSD Piatra Neamț.

”Multă sănătate vă doresc și să ne vedem din nou cu sănătate. Sărbători fericite și să fie mai bine în casele dumneavoastră”, a spus deputatul Ioan Munteanu, președintele executiv al PSD Neamț.

”Am conceput activitatea de astăzi cu sintagma ”O floare, un gând, un gând, un mic dar pentru persoane vârstince”. Această activitate se desfășoară datorită sprijinului acordat de organizația de pensionari și organizația municipală, sub îndrumarea directă a doamnei senator Emilia Arcan. Le mulțumesc tuturor care ne-au ajutat la această acțiune și vă doresc sărbători fericite”, a declarat Victoria Păduraru, președinta organizației de pensionari PSD Piatra Neamț.

La acțiune au participat și consilierii județeni Olga Nistor și Radu Tudorel, consilierul municipal Claudia Moroiu și Cristian Hâncu.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.