ISSN 2457 - 3973

Ionel Ciubotaru: ”Voi face recurs la decizia de invalidare a mandatului de primar!”

Ionel Ciubotaru va face recurs împotriva deciziei Judecătoriei Piatra Neamț de a-i invalida mandatul de primar al orașului Roznov. Ciubotaru a declarat pentru newsallert.ro că are toate motivele să creadă că va câștiga.

”Sesizarea la Judecătoria Piatra Neamț a fost făcută de un grup de cetățeni din Roznov, probabil din PNL. Ei au depus decizia primei instanțe și nu cea definitivă și irevocabilă în care sunt condamnat cu suspendare 6 luni iar drepturile sunt interzise pe o perioadă de 6 luni. Această condamnare definitivă a fost în octombrie 2015 și de aici a început să decurgă termenul de 6 luni. Eu voi depune marți recurs la Tribunalul Neamț la care voi atașa decizia ultimei instanțe”, a declarat, pentru newsallert.ro, Ionel Ciubotaru.

Acesta a adăugat că, dacă va pierde și recursul, la Roznov trebuie să aibă loc alegeri anticipate și în niciuncaz nu trebuie validat cel care a ieșit pe locul al doilea.

Ionel Ciubotaru a fost condamnat penal, în octombrie 2015, la 6 luni de închisoare cu suspendare pentru conflict de interese. În calitate de primar, Ciubotaru a concesionat o suprafață de teren pentru pășunat către o stână deținută de familia sa. În martie 2016, Prefectura Neamț a emis un ordin prin care Ciubotaru a pierdut calitatea de primar ca urmare a condamnării.

Acesta a putut candida la funcția de primar și a câștigat alegerile de la Roznov din 5 iunie.

Pe baza acestei condamnări și la o sesizare făcută de mai multe persoane, Judecătoria Piatra Neamț i-a invalidat mandatul de primar în ședința din 16 iunie 2016. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs în termen de 5 zile de la comunicare.

Click pe foto pentru a mări decizia Judecătoriei Piatra Neamț!invalidare mandat Ciubotaru

Articolul anterior

Prepararea şi proprietăţile fizico-chimice ale vinului și berii

Articolul următor

Zeci de bătăi în familie au avut loc în Neamţ în week-end! Cum poate fi solicitat Ordinul de Protecţie!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular