ISSN 2457 - 3973

Ionel Arsene: Reducerea TVA la 19% închide cercul măsurilor reparatorii

Comunicat de presă

„Trecerea noului Cod Fiscal de votul Parlamentului reprezintă îndeplinirea unei promisiuni făcută în 2012, atunci când în programul de Guvernare al USL am introdus reducerea TVA la 19%. Decizia de micşorare a TVA este un stimul foarte important pentru a consolida creşterea economică pe care o înregistrează ţara noastră, având ca motor suplimentar consumul.

Efectele ultimelor măsuri adoptate de Guvern sunt unele pozitive. Reducerea TVA la 19% reprezintă o veste foarte bună pentru nemţeni care, după ce au început să resimtă impactul reducerii TVA la alimente, vor beneficia de scăderea cotei standard a TVA.

Întreaga clasă politică trebuie să înteleagă faptul că aceste coduri sunt ale României, nu ale unui partid sau ale unui lider politic, iar ele vor fi aplicate de guverne aparţinând diverselor partide şi sunt bune pentru România.

Reducerea TVA la 19% închide, astfel, cercul măsurilor reparatorii după austeritatea impusă de guvernările PDL. Este încă o dovadă că ne ţinem de cuvânt faţă de cei care ne-au trimis prin votul lor în Parlament”.

deputat Ionel Arsene, preşedinte PSD Neamţ

Articolul anterior

Râurile din Neamţ au mai luat viaţa unui copil!

Articolul următor

Alina Gorghiu şi Vasile Blaga vin în Neamţ să salveze aparenţele

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular