Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, înființează Consiliul Consultativ în domeniul Turismului

Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, înființează Consiliul Consultativ în domeniul Turismului

Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, invită reprezentanții tour-operatorilor, agențiilor de turism și proprietarii spațiilor de cazare care își desfășoară activitatea în județul Neamț, să depună CV și scrisoare de intenție, până pe data de 14 iulie 2017, inclusiv, la Registratura Consiliului Județean Neamț, pentru a intra în etapa de selecție, în vederea constituirii Consiliului Consultativ în domeniul Turismului.

Șansa Neamțului de a se dezvolta depinde și de cum vom reuși să atragem turiștii în zona noastră! Natura ne ajută, ospitalitatea specifică moldovenilor ne este caracteristică de bază, tot ce mai trebuie să facem este să ne unim forțele – mediul public și privat, pentru a convinge și mai mulți turiști să vină în Neamț! Este țelul meu, ca președinte al Consiliului Județean, să reușesc să așez Neamțul pe harta turistică a României! Sunt convins că împreună cu toți cei implicați în dezvoltarea turismului vom duce la îndeplinire acest obiectiv! Pentru asta, fac apel și îi aștept pe toți cei interesați ca și mine de dezvoltarea turismului nemțean să depună CV și scrisoare de intenție la Registratura CJ, pentru a constitui Consiliul Consultativ în domeniul Turismului! Frumusețile județului, obiectivele turistice, tradițiile, datinile și obiceiurile așteaptă să fie descoperite, apreciate, făcute cunoscute lumii întregi“, a declarat într-un comunicat de presă, Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Au mai fost înființate și au devenit funcționate consilii consultatative în următoarele domenii: Sănătate, Tineret, Afaceri și Economie, Educație, Social și Cultural.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.