Ionel Arsene – omul din spatele funcțiilor

Ionel Arsene – omul din spatele funcțiilor

Ionel Arsene conduce filiala Neamț a PSD, una dintre cele mai mari și grele organizații din țară, și totodată este președintele Consiliul Județean Neamț. Probabil că, prin natura funcției, imaginea pare a fi a unui tip dur, insensibil, pregătit mereu să negocieze ”la sânge”.

În spatele acestor funcții se află însă un om obișnuit, cu trăirile pe care le are fiecare dintre noi, cu mici sau mari bucurii, cu împliniri sau dezamăgiri.

Vineri, omul Ionel Arsene a avut o întâlnire de suflet cu un alt om, aflat de această dată într-o mare suferiță, și pentru care a reușit să organizeze un eveniment caritabil în urmă cu o lună și jumătate.

”Astazi l-am cunoscut personal pe Ovidiu Adascalitei, tanarul pietrean care necesita o operatie la Viena pentru a se insanatosi si pentru care am organizat in luna martie un concert caritabil de strangere de fonduri pentru a-i veni in ajutor. M-am bucurat sa vad ca starea lui de sanatate s-a imbunatatit si ca in curand va fi pregatit pentru operatie. I-am asigurat pe Ovidiu si pe sotia sa, Raluca, de sprijinul meu neconditionat in continuare si am incredere ca Dumnezeu il va ajuta sa treaca cu bine peste aceasta incercare”, a spus Ionel Arsene.

La inițiativa lui Ionel Arsene, în luna martie a avut loc un concert caritabil la care a participat trupa ”Los Anonimos” și în urma căruia toate fondurile au fost donate lui Ovidiu Adăscăliței. Tânărul în vârstă de 33 ani a fost diagnosticat cu o boală cruntă urmând să fie operat în Viena.

„Cred în solidaritatea nemțenilor și în buna lor credință, de aceea sunt sigur că vor fi alături de Ovidiu în aceste momente grele, într-un număr mare. Vă rog să susțineți această cauză și să contribuim la însănătoșirea tânărului nemțean. Trebuie să ne mobilizam și să facem fiecare ce îi stă în putință pentru a-l ajuta pe Ovidiu să se întoarcă acasă cât mai repede, alături de soție, de copii, de prieteni și de noi”, spunea, în martie, Ionel Arsene.

Cei care doresc să susțină acest demers, fie că se implică activ, fie că vor să doneze, sunt rugați să ne contacteze la numărul de telefon 0799 708 708, sau la adresa de e-mail ajutorumanitar@yahoo.com.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.