ISSN 2457 - 3973

Ion Asaftei (co-președinte ALDE Neamț): ”Declarațiile domnului Chitic sunt niște fumigene! Îl rugăm să respecte legea!”

Ion Asaftei, co-președintele ALDE Neamț i-a cerut primarului ales Dragoș Chitic să respecte decizia PSD, UNPR, ALDE și PMP de a forma o majoritate la Consiliul Local Piatra Neamț.

În acest context, Ion Asaftei i-a transmis primarului de Piatra Neamț să nu mai invite liderii politici la negocieri pentru că ”tehnica și metoda luării la bucată” s-a încheiat.

”Suntem o majoritate cu o poziție fermă în ceea ce înseamnă a ne respecta protocolul încheiat. Orice declarație a domnului Dragoș Chitic, că nvită liderii politic la negocieri, sunt niște fumigene ordinare menite să inducă în eroare cetățenii municipiului Piatra Neamț. Tehnica și metoda luării la bucată s-a încheiat demult și îl rugăm pe domnul primar Chitic să respecte cadrul moral și legal în ceea ce privește poziționarea unor partide. Să nu mai facă invitații la nivel de lideri de grup pentru că, repet, este o chestiune de a induce în eroare cetățenii municipiului Piatra Neamț. El trebuie să respecte electoratul și rezultatul alegerilor. Îi convine sau nu, aceasta este realitatea și va trebui să o respecte. Faptul că este la a doua încercare reușită de a boicota ședința de constituire a Consiliului Municipal nu face nimic altceva decât să arate disperarea PNL și totodată să arunce în derizoriu dorința populației din Piatra Neamț de a avea o administrație nouă, care să se apuce de treabă în folosul cetățenilor”, a declarat Ion Asaftei, co-președintele ALDE Neamț.

În Consiliul Local Piatra Neamț, ALDE are 3 reprezentanți: Adrian Grigoraș, Constantin Iacoban și Cătălin Misăilă.

Articolul anterior

Dragoș Chitic: ”Nu am finalizat dialogul!” Ionel Arsene: ”Pietrenii nu vor să fie conduși așa!”

Articolul următor

Doi subofițeri ai ISU Neamț au salvat un șofer care s-a răsturnat cu mașina

Un comentariu

  • tovarasul asaftei graieste adevarul dar greseste persoana.cel disperat este el .daca doamne fereste nu ajunge vicepresedinte?.ce mai cauta unpr in aceasta ecuatie.cei doi consilieri au renuntat la partid si la functie.se aude sau se vede domnule asaftei.las-o mai moale ca nu tu esti cel mai indreptatit sa vorbesti despre partide din cate stiu ai stat la baza slabirii unpr-ului si cu o luna inaintea alegereilou l-ai pripasit pe presedintele filialei unpr la alde.daca altii uita eu nu pot uita ce caracter ai.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular