Investitori interesați să dezvolte în Neamț un proiect regional de co-generare

Investitori interesați să dezvolte în Neamț un proiect regional de co-generare

Județul Neamț a devenit atractiv pentru investitorii străini care doresc să dezvolte un proiect regional de co-generare. Dincolo de investiția substanțială, proiectul ar urma să rezolve și problema deșeurilor dar ar produce energie eco și ieftină.

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a avut, joi, o întâlnire cu investitorii dar și cu președintele CJ Vaslui, județ care ar urma să fie și el atras în proiect.

„Am avut astazi la Consiliul Judetean Neamt, alaturi de presedintele Consiliului Judetean Vaslui, Dumitru Buzatu, o intalnire cu reprezentantii unei companii straine pentru a discuta posibilitatea implementarii unui proiect regional de cogenerare, ce foloseste deseurile ca si resursa. In perioada urmatoare vom initia un schimb de date si informatii pentru fundamentarea unor studii detaliate, astfel incat sa ne dam seama de oportunitatea implementarii unui astfel de proiect. Incurajez astfel de demersuri, care reusesc sa rezolve mai multe probleme, de la cele de mediu pana la cele ce privesc autonomia energetica. Ma bucura sa constat ca un numar tot mai mare de oameni de afaceri, romani sau straini, incep sa fie atrasi de potentialul investitional pe care il are regiunea Moldovei”, a declarat Ionel Arsene.

Un comentariu la "Investitori interesați să dezvolte în Neamț un proiect regional de co-generare"

  1. Nae   15 iulie 2017 la 8:17

    Fara drumuri degeaba . Nici macar nu se traseaza ca de podete nu mai zic . Vezi Piatra -Bicaz .

    Răspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.