Inspecție la lucrările secției de pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț

Inspecție la lucrările secției de pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț

Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, a inspectat, din nou, lucrările care se efectuează la secția de pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț.

La finalul vizitei, Ionel Arsene a declarat că a cerut urgentarea lucrărilor în condițiile în care Consiliul Județean a alocat întreaga sumă necesară.

„Am vrut sa ma asigur ca termenele stabilite cu antreprenorul care executa lucrarea vor fi respectate iar saloanele reabilitate si modernizate vor fi date in folosinta in cel mai scurt timp. Sper ca echipa de lucru formata din angajati ai Consiliului Judetean si ai Spitalului de Urgenta sa gaseasca solutii ca lucrarile suplimentare ivite sa nu decaleze cu mult termenul de finalizare agreat cu constructorul. Am alocat intreaga suma necesara investitiei deoarece imi doresc ca pacientii si apartinatorii sa aiba parte de cele mai bune conditii de internare cat mai repede. Am incredere ca investitia de la Sectia Pediatrie alaturi de investitiile finantate prin Programul National de Dezvoltare Locala II vor reusi sa transforme Spitalul Judetean de Urgenta Piatra-Neamt in unul dintre cele mai moderne spitale din regiunea noastra”, a declarat Ionel Arsene.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.