Incendiu la Pensiunea Boema, la ieșirea din Piatra Neamț

Incendiu la Pensiunea Boema, la ieșirea din Piatra Neamț

Un incendiu a izbucnit, în această dimineață, în jurul orei 07,00, la Pensiunea Boema, situată la ieșirea din municipiul Piatra Neamț spre Viișoara.

Potrivit reprezentanților ISU Neamț, flăcările au apărut la acoperișul pensiunii dar deocamdată nu se cunoaște cauza. Cei de la ISU Neamț au precizat că nu a fost nimeni rănit, fără a menționa dacă este vorba de proprietari sau de persoane care se aflau în pensiune (angajați sau turiști). În pensiune se aflau circa 20 persoane cazate, turiști veniți din alte județe. Oamenii au fost evacuați și au ieșit cu mașinile din parcarea pensiunii, rămânând pe marginea drumului.incendiu-boema1

Din câte se pare, proprietarii pensiunii se aflau într-o altă casă, situată în curtea pensiunii.

La fața locului se află mai multe echipaje ale ISU Neamț și SMURD.

Flăcările au distrus acoperișul și mansarda unde se aflau mai multe camere. Sistemul de încălzire al pensiunii este pe centrale cu gaz metan așa că pompierii iau în calcul producerea unui scurt-circuit la un cablu electric.

Un comentariu la "Incendiu la Pensiunea Boema, la ieșirea din Piatra Neamț"

 1. Anonim   1 ianuarie 2017 la 22:40

  Din fericire, dupa evenimentul de aseara, unde jumatate din acoperisul Pensiunii Boema a luat foc, toti oaspetii si angajatii nostri sunt in siguranta. Ne straduim sa facem situatia mai putin neplacuta pentru toti cei afectati de veste.
  Inca nu stim cauzele.
  Cel mai important pentru noi este ca toti cei prezenti sunt in siguranta, fara niciun fel de daune fizice!
  Toate celelalte se vor aseza, cu ajutorul lui Dumnezeu!
  Va multumim pentru prietenia cu care ne-ati obisnuit si promitem sa revenim mai Boemi si cu aceeasi dragoste de oameni, ca si pana acum!
  Un an nou fericit si linistit!
  Pensiunea Boema

  Răspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.