Inaugurarea Shopping City Piatra Neamț, în dispreț față de Ziua Națională a României!

Inaugurarea Shopping City Piatra Neamț, în dispreț față de Ziua Națională a României!

În această dimineață a avut loc inaugurarea cu mare fast a Shopping City Piatra Neamț. Evenimentul s-a desfăşurat într-un total dispreț față de Ziua Națională a României.

Nimic nu a arătat că cei care reprezintă grupul de companii Nepi – dezvoltatorul mall-ului – ar avea vreo urmă de respect față de Ziua Națională. Toate astea, în ciuda faptului că sunt români şi ei!

Pe clădirea mall-ului, niciun Drapel! În interior, niciun Drapel! La conferința de presă, niciun Drapel! Măcar unul mic, să fi fost, şi tot era ceva! Dar nimic!! Iar bomboana pe colivă – în discursul celor 3 reprezentanți ai companiei, nici o urare de „La mulți ani!”! Dispreț total!!

Doar banii românilor, ai nemțenilor, sunt buni, ai oamenilor care în tot acest timp stăteau cu sutele la cozi, păcăliți de mirajul shoppingului occidental.20161201_093123

Singurii care au punctat, ba chiar şi-au început discursurile marcând Ziua Națională a României şi importanța istorică a acestei zile unice, au fost primarul municipiului Piatra Neamț, Dragoş Chitic, şi preşedintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene.

La mulți ani, nemțeni! La mulți ani, România!

 

P.S. Am fost sunați de reprezentanții NEPI care au menționat că în interiorul mall-ului au fost împărțite stegulețe, fapt pe care nu îl negăm. Reiterăm faptul că pe clădirea mall-ului și în sala conferinței de presă nu a fost arborat niciun Drapel iar reprezentanții companiei nu au transmis urările de ”La mulți ani” românilor, nemțenilor, clienților și nu în ultimul rând muncitorilor care au lucrat zi și noapte, sâmbăta și duminică, în sărbătorile legale, pentru a termina construcția.

3 comentarii la "Inaugurarea Shopping City Piatra Neamț, în dispreț față de Ziua Națională a României!"

 1. nae   2 decembrie 2016 la 10:01

  E ingust inauntru . E sufocant de stramt .

  Răspunde
 2. Anonimat   2 decembrie 2016 la 8:43

  Este prea scump

  Răspunde
 3. Anonim   1 decembrie 2016 la 14:35

  Nu este adevarat cîrcotasilor.au fost stegulețe cu tricolorul au fost tineri îmbracati national s-au cîntat cîntece despre unire a fost un eveniment ptr.romani si a fost frumos

  Răspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.